Cupa Top Arena, Topoloveni - 12 martie 2011

Atasez lista si tabloul eliminatoriu de la Amatori!
Prima cifra din stanga foii reprezinta ce favorit a fost desemnat jucatorul respectiv. Intre paranteze este locul din Amatur. Coloana din stanga este formata din jucatorii care au castigat grupa superioara, iar coloana din dreapta de jucatorii care au fost pe locul 2 in superioare.
Daca considera cineva ca are nevoie de lamuriri suplimentare va rog sa dati mesaj si va raspund. Din punctul meu de vedere lucrurile se incadreaza perfect in modul de desfasurare a turneelor Amatur de pana acum si consider ca am procedat cat se poate de corect.

Salut Sorin! De cate ori vin la Topoloveni, ma surprinzi cu cate o masa calda nemaipomenit de buna. Ieri a fost fasole cu carnati si castraveti murati. Mancarea este facuta de o doamna bucatareasa care pune mult suflet, am vazut asta cand multi dintre noi am laudat mancarea, si am mai cerut cate o portie, pentru ca era atat de buna. Nu am cuvinte sa descriu atmosfera placuta de la Topoloveni, stiu singur lucru, ma simt ca acasa!

Un turneu extraordinar de frumos, felicitari domnului Sorin. Mancarea a fost de nota 10. multumim.

" Citesc o data, si inca o data, si nu-mi vine sa cred ca se pot ajunge la asemenea jigniri personale. "
Va spun sincer ca abia asteptam sa intru pe forum si sa interactionez cu lumea care a fost la Topoloveni. Din pacate, am ajuns sa citesc niste insulte la adresa organizatorului, si am ramas cu un gust amar, de aceea rog admin-ul sa nu mai permita accesul pe site oricarui user care JIGNESTE, INSULTA, timp de 12 luni.

eu, as dori sa aduc in discutie un alt amanunt si aici ma refer la .... vin, desigur probabil exista voci care ar amenda aspectul prafuit al sticlei. personal, as sugera o alta prezentare, eventual intro cutie de lemn sau impletitura traditionala hawai-ana, poate chiar o stampila embosata, pe dopul de pluta, dar .... in fine..
senzatia mea despre vin, a fost:
un vin cu arome evoluate si complexe, o constructie de arome vegetale, de fruct si condimente. Gustul cu senzatii dulci-catifelate primeste suport structural din partea aciditatii bine integrate. Taninii barbatesti contribuie la textura densa si complexa, in postgustul intens lasand alaturi de tonurile de fructe, confiate parca, si impresii de condiment, ierburi aromate si lemn.

asta cu ierburile cred ca era de la oboseala....

a da si perdelele falfaiau la geamuri, un pic peste normele admise, chiar deranjandu-ma uneori la topspinul de rever

in rest numai de bine...
multa , aaa... bafta

hai bine, recunosc, chestia cu impletitura cutiei a fost exacerbata

dar restu' e adevarat, sa ma contrazica cunoscatorii... sunt convins ca au mai fost cativa deranjati de perdele

Imi pare rau dar din motive obiective nu am putut filma mai multe imagini.Pe viitor promit sa ma redresez.

Participarea la turneele AMATUR nu este obligatorie...Nici sa-ti placa fasolea si tuica , nu e obligatoriu.
Singurul lucru obligatoriu este , sa ai bun simt !

URAT-asta e cuvantul.... tare urat....sincer,ar cam trebui sa inabusiti acest scandal,oricare dintre parti ar face primul pas,pentru ca nu face cinste nimanui asa stare conflictuala.Sorine,chiar daca se pare ca ai dreptate,parerea mea este ca nu-ti face cinste sa te cobori cu un limbaj suburban,iar Bebe,cred ca de data asta mintea ti-a fost intunecata in rau,de atata patimire,si sper ca,macar acum la rece, sa iti dai seama ca ai gresit ca ai deschis cutia Pandorei si sa faceti unul dintre voi pasul spre terminarea acestei stari de fapt,care nu onoreaza.
---------- Post added 13-Mar-2011 at 20:17 ----------
a....si sa nu uit..cred ca daca ambii jucatori(atat BEBE cat si dl PIETRIS) ar fi jucat la Open,dupa cum cred eu ca acolo le este locul....cu siguranta nu se ajungea la asa ceva.Cred ca ar trebui sa fim putin mai atenti la valoarea celor care participa la AMATORI.Si apropo de asta as dori sa fim mai fermi in aplicarea anumitor reguli cu privire la acest aspect.Stim cat de multi evita Open-ul,si nu stiu de ce sunt atat de patimasi la AMATORI cand cred ca ar trebui sa isi pastreze consecventa si rautatea pozitiva in joc,dar nu la AMATORI,cand valoare lor este atat de clar de Open.Si cred ca fiecare dintre noi cunoste mult cazuri de acest fel.....cele de fata sunt unele dintre ele.

Frumos concurs. Buni participanti, dar ambitiile sunt din ce in ce mai mari si apar si certuri, imi pare rau pentru Bebe ca si-a iesit din fire dar sunt sigur ca o sa refaca situatia. Open-ul a devenit inaccesibil multor amaturisti, acolo vin jucatori foarte buni incat cei putini experimentati sau cu un joc mai lent nu au ce cauta la open. In rest sa ne vedem sanatosi si sa uitam de micile suparari!

Avem aici relatarea lui Daniel ce ar mai fi de spus , la majoritatea turneelor mai sunt si nemultumiti , se mai intapla dar asa e in ori ce sport si chiar in viata de zi cu zi , socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ .
Lasand acestea la o parte am o rugaminte , daca cumva a filmat vreun meci cu Camelia P. s-au finalele de la O + A sa le posteze , multumesc .

Iata finala A. Nu lipseste decat prima serva.

---------- Post added 14-Mar-2011 at 00:27 ----------
Filmarea este full hd. Regleaza setarile sa se vada perfect...

FELICITARI ALEX C . - Felicitari Nea Nicu Pietris ;
A fost un concurs destul de echilibrat in opinia mea incepand chiar din prima grupa.....chiar au fost JUCATORI de data asta la open [ pacat ca nu au putut veni FARCAS si SHUNI ].... ar fi fost chiar toata spuma din amatour .
Felicitari lui SORIN BOTARCA pentru organizarea excelenta , pentru sala pe care ne-a pus-o la dispozitie....... jos palaria ;)
Felicitari lui VASILE MIRCEA pentru locul obtinut..... a muncit pentru el, pe bune... ;)

IN REST TOATE CELE BUNE si lasati la o parte " rautatea " ca a-ti vazut ce e prin JAPONIA , pretuiti zambetul, prietenii ,familia si BUNA DISPOZITIE....

MA INCLIN, VOIE BUNA '

Back
Sus