AmaTur: Turneu B "Cupa TTA", București - 22/23.02.2020

Clasament Elite

1.
Cionoiu Cristian - Bucuresti.jpg
Cionoiu Cristian - București
2.
Filip Gabriel - Bucuresti.jpg
Filip Gabriel - București
3 -- 4
Neagoe Costin - Bucuresti.jpg
Neagoe Costin - București
Ursu Teodor - Bucuresti.jpg
Ursu Teodor - București
5 -- 8
Panea Ovidiu - București
Radu Daniel - București
Megan Alexandra - București
Dumitru Gheorghe - București
9 -- 10
Ropotan Iulian - București
Rogoz Nicoleta - București
11 -- 17 1v gr.sup.
Calin Mihai - Barlad
Dinca Nicolae - București
Dinca Daniel - București
Tepelea Ioana - București
Cristache George - București
Marcu Nicolae - București
Florescu Bogdan - București
18 -- 20 0v gr.sup.
Badea Ionut - București
Bolea Catalin - București
Acsinte Oana - București
21 -- 2v gr.inf.
Nicolae Alyn - București
22 -- 23 1v gr.inf.
Belinsca Romeo - București
Dinca Alexandru - Călărași
24 -- 27 0v gr.inf.
Papacu Bejoli - București
Dospinescu George - Sibiu
Voinescu Ecaterina - București
Chirica Alexandru - București

Avand in vedere ca inca un martor a confirmat inexistenta unui set nejucat imaginat de Vaiereanu ca si castigat ar trebui sa va dea de gandit. Oricum am vrut sa atrag atentia pentru astfel de situatii incredibile iti strica tot cheful de a mai juca.
D-nul organizator Duțu Cătălin are camere video. Se poate vedea câte seturi sau jucat!

Chiar așa să fie? :confused:
Poate confundați "persoangiul". Nu l-am văzut pe Dl. Profesor atât de ?nverșunat la masă precum spuneți. Poate ați încurcat cumva evoluția scorului.
Numai în fața spectrometrului de masă am auzit că ar da dovadă de atâta "atrocitate", când susține cu tărie în fața studenților adversitatea cationilor față de anionii ce se împotrivesc unei analize calitative exhaustive. Dar astea sunt deja...alte probleme! :D

Dănuț e genul care zice scorul cu voce tare și îl zice și la final de set.

Suntem multi care am jucat cu el și nu cred sa mai fie vreunul care să fi avut neînțelegeri legate de scor cu el, are el piticii lui legați de servitul din m?nă (nu cu mine), dar nu cred să uite scorul la seturi.

D-nul organizator Duțu Cătălin are camere video. Se poate vedea câte seturi sau jucat!
Am incercat. Nu a mai mers camera aceea de dimineata. Dar este asa de simplu de calculat prin rotirile de la masa. Se stie fiecare de unde a inceput. I-am aratat dlui Dutu si a inteles. Estmatematica simpla. Oricum am mai jucat inca un set in plus, nu a fost nicio problema din partea mea. Martorul s-a lamurit la final, prin explicarea rotirilor ca am avut dreptate. Chiar nu as mai dori sa discut. Mulțumesc mult, seara placuta!

Un turneu frumos, tare cât un A+, organizat în condiții foarte bune.
Sala plină de jucători valoroși, sau care bat la porțile afirmării și tenis de masă cât cuprinde!..

Felicitări organizatorilor și tuturor celor ce și-au încins paletele la mese!..

Ne vedem curând la următorul!

Vă rog să modificați localitatea la jucătorul Ghica Marius, este din Craiova, cum a și fost înscris la concurs.

Trebuie să felicit lupii ce au ocupat aproape în totalitate podiumul la Open, cu un Andy de neoprit, Claudiu imperial și Gabi Liță cu tehnica lui ce ?ți descompune chirurgical jocul!.. Moment măreț premierea la Open, ce anunță evoluții următoare ale haitei și la Elite!

Deși bucureștenii au făcut atmosferă competițională infernală, de erau să stingă în inferioare reactorul Fukusima, (prezență exotică pe care nu ai cum s-o ignori), acest lucru nu s-a întâmplat. Doar accidentarea din superioare l-a domolit puțin.. Cred că, așa cum într-un trup mic, se poate ascunde un suflet mare și într-unul mare găsești mai des un suflet la fel de mare!..

Stima!..

Back
Sus