Minca Gabriel
Botosneanu Ion
Vasile Victor
Minca Liviu
toti din Videle.
Multumesc!
La ce categorie? La fel și pentru alții care s-au înscris, dar n-au trecut categoria.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Minca Gabriel
Botosneanu Ion
Vasile Victor
Minca Liviu
toti din Videle.
Multumesc!
Nu contează, se joaca amestecat, Hobby + Avansați, este mentionat in descriere.La ce categorie? La fel și pentru alții care s-au înscris, dar n-au trecut categoria.
Asa am inteles si eu... ar fi buna si o confirmare din partea organizatorilor, sa lamureasca. La fel si cu numarul de locuri... Sunt 40 sau 20 de locuri?Nu contează, se joaca amestecat, Hobby + Avansați, este mentionat in descriere.
SISTEMUL DE JOC:Asa am inteles si eu... ar fi buna si o confirmare din partea organizatorilor, sa lamureasca. La fel si cu numarul de locuri... Sunt 40 sau 20 de locuri?
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ms frumos pentru lamurire. De jucat se joaca la comun hobby+avansati sau separat?SISTEMUL DE JOC:
- maxim 20 participanți / categorie. 20 Hobby și 20 Avansați
Ms frumos pentru lamurire. De jucat se joaca la comun hobby+avansati sau separat?
Salut, da, si eu inteleg ca se joaca la comun, adica ambele categorii in acelasi timp, dar fiecare cu treaba ei.
Stamate Cristian București
Salut, da, si eu inteleg ca se joaca la comun, adica ambele categorii in acelasi timp, dar fiecare cu treaba ei.