Aga Alexandru-Sumanaru Cătălin
Trimis de pe al meu SM-M526BR folosind Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
În spiritul Crăciunului și a glumei ....miroase a blat de divizia B cu iz de divizia A componenții echipei Ardex au acaparat podiumul......felicitari cu un mic minus domnului Sumanaru Catalin care se lasă pe tanjala incet ,încet sau sa fiu mai Light cu el ......e cel mai netalentat de pe podium ....felicitari tuturor ....sa o luați ca o gluma .
Va salut pe toti. Vin cu o intrebare ce isi cauta un raspuns clar si concret. Exista vreun jucator, urcat pe podium, de la toate categoriile care a primit in afara de premiile obisnuite: cupa, medalie si diploma si altceva mai substantial? Intreb deoarece am inteles ca a fost un anunt facut cu cateva minute de inceperea concursului ca se ofera doar la castigatori. Va rog sa ma lamjureasca cineva clar si concret.
Aaaa, de ce intreb? Fiindca am urcat pe podium![]()
Fără sa cunosc f.b.subiectu' îmi dau cu părerea. Dacă au fost voucere acordate , nu e nicio problema ! Dacă au fost doar la o categorie , atunci apare problema . Cred ca organizatorul local sau de nu coordonatorul zonei sa facă "lumina " în acest caz care devine interesant ! Oricum ar fi , rămâneți valori !
Sâmbăta eram departe de casă, am citit ieri recenziile favorabile despre desfășurarea concursului propriu zis dar și nemulțumirile legate de problemele financiare aparute
L am sunat pe Sorin Corneanu, care mi a relatat următoarele :
La începutul turneului, di primar din Săveni a promis premii de 3 000 lei
Lui Sorin nu ii era clar dacă s a vorbit de voucher e(OK) sau bani (nu OK), nici dacă s a menționat cum vor fi aceste premii (voucher sau bani) repartizate
Dl Popescu va lamuri lucrurile în cel mai scurt timp, bănuiesc
P. S. Daca doriți detalii, cred ca puteți sa l contactați pe dl Buzatu (am văzut ca sunteți împreună în profilul de pe Amatur. Ro), el fiind unul din laureații categoriei Elite
Sunt convins ca dacă Sorin ar fi știut de intentia oficialităților locale de a acorda premii, le ar fi adus la cunostinta ca aceste pot fi doar vouchere, nu bani și ar fi stipulat asta în anunțul concursului
Buna ziua.
Am fost anuntat de d-nul Popescu Doru, organizatorul acestei editii AmaTur, ca va veni cu un raspuns cu privire la fondul de premiere (si alte aspecte), dupa ora 17.00.
In ce ma priveste, concursul a decurs foarte bine cu privire la timpii de joc, in jurul orei 18:30 finalizandu-se toate categoriile.
Confirm ca d-nul primar a venit cu un fond de premiere, nu cunosc aspectele finale (care si cine daca a primit ceva, "vouchere" sau alte premii).
In ce priveste aceste aspecte/neclaritati (premiere, taxa, etc), organizatorul principal va clarifica situatia printr-un mesaj mai spre seara.
Va multumesc tuturor pentru participare, echipei din Moldova care a facut un efort deosebit pentru a fi prezenti, tuturor participantilor pentru fairplay si ingaduinta, va multumesc.
Este adevarat ca in sala a fost rece in dimineata zilei concursului (dupa miezul zilei s-a incalzit). Sala a fost inchisa din cauza zilelor libere, caldura fiind deschisa pe la ora 4 dimineata. Nefiind calorifere ci doar incalzire in pardoseala, se incalzeste un pic mai greu dar e eficienta.
Sala e super, o suprafata de joc noua, aderenta, sunt sigur ca merita sa revenim la Saveni.
De altfel, am discutat cateva aspecte organizatorice cu domnul consilier care se ocupa de sport in acea locatie, dumnealui impreuna cu d-nul primar sunt oameni exceptionali, extraordinari, au fost pozitiv surprinsi de activitatea noastra si doresc sa ne sprijine si in continuare. Ne-a promis (neoficial) ca se va ocupa personal (bineinteles ca impreuna cu acceptul edililor), ca la urmatoarea editie sa avem si o masa "campeneasca", cu un pic de voie buna. Oamenii au experienta, sunt profesionisti si se vede prin ce-au realizat in orasul pe care-l manageriaza ca sunt cei mai buni de pana acum. Orasul se modernizeaza in fiecare zi, sportul este in prim plan si la Saveni.
Va multumesc inca o data, sper sa ne revedem cat mai curand si sa ramanem la fel de buni prieteni.
Respect.
A întrebat, am și râspums.,ma gândeam ca l lămuriți dvs pe dl Lazaroiu, fiind unul din beneficiarii premiilor. Poate ne spuneti chiar aici despre voucherul primit,