Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Eu nu vreau să ?ntăr?t pe nimeni, dar sunt convins că majoritatea jucătorilor din Amatur cunosc regulamentul și au capacitatea necesara pentru a putea arbitra și sesiza chiar și serviciile neregulamentare. Sigur că mai putem și greși, dar și arbitrii profesioniști mai greșesc, dar nu-i omoară nimeni și arbitrează în continuare. Nu știu de ce ne e frică să ne asumăm niște responsabilități ?!
Rapiditatea inscrierilor la acest turneu si epuizarea locurilor alocate pe categorii va fi greu de egalat in viitor.M-am inscris la 5 minute de la prima inscriere si sunt pe locul 14 in lista de asteptare la open!!!!Incredibil!Avand in vedere dorinta jucatorilor de a participa la Alba Iulia felicit organizatorii pt modul cum au gestionat/organizat in trecut concursurile .Aceasta este singura explicatie pt numarul mare de inscrieri.In viitor voi incerca sa particip la Alba Iulia la concursurile de sah organizate de amicul Ceteras M pt ca la tenis de masă pare imposibil sa particip. Succes !!
Probabil ca in viitor acest concurs se va face acordând exclusiv invitatii doar unui nr restr?ns de participanți,având în vedere numărul mare de jucători interesați de acest concurs,de altfel un lucru bun si normal, cum se procedează și în alte locuri.
Nu-i sigur)). Ca nu stii daca a gresit turneul sau daca a gresit cand a scris "alba iulia"
)).
Ferenczy Zita elite, cluj