AmaTur: Turneu A Curtea de Arges - Simbata 4 aprilie 2026 (13 Cititori)

Au fost uitate la sala doua bluze de bumbac, un fes si o bluza de fas Yasaka. ( nu reusesc sa postez poze)

Bu3OXIa.md.jpg
Postarea a fost unită automat:

BuFqhBt.md.jpg BuFqVhN.md.jpg BuFqjEX.md.jpg BuFqMIp.md.jpg BuFqgQS.md.jpg BuFqUj2.md.jpg BuFq4C7.md.jpg BuFqLYb.md.jpg BuFqDTQ.md.jpg BuFqmZB.md.jpg BuFB9G1.md.jpg BuFBH6F.md.jpg BuFBqjp.md.jpg BuFBnnI.md.jpg BuFBx6X.md.jpg BuFBTas.md.jpg BuFBu8G.md.jpg BuFBYt2.md.jpg BuFBlM7.md.jpg BuFB0P9.md.jpg BuFBEFe.md.jpg BuFBW9j.md.jpg BuFBNoB.md.jpg BuFB8cg.md.jpg BuFByN4.md.jpg BuFCFf9.md.jpg BuFCTiP.md.jpg BuFCEWN.md.jpg BuFCUq7.md.jpg

Bluza cu Yasaka este a mea. Dăscălașu Viorel

Bluza cu Yasaka este a mea. Dăscălașu Viorel
Dacă o poate aduce cineva la turneul de la Alexandria mulțumiri anticipate🙂

Bună seara, am o întrebare , credeți ca se vor opri vreodată meciurile trucate la această categorie? Sincer m a sunat ieri un amic dacă vin cu el la concurs, am aruncat un ochi pe lista de înscriși, puteam să mi pun pariu viața ca favoriții 1 și 2 nu vor lua cupa la acest turneu pentru ca treceau la elite. Nu merge deloc scuză aia avem 60,70,80 de ani nu mai putem să ne mișcăm. NU MAI VENIȚI! Și eu am o greutate mare și abia ma mișc ma dor genunchii ma doare spatele abia respir dar nu stau ca nesimtitul la categorie inferioară. Mi se pare penibil sa îți dai sufletul cu mine în 9-16 după care sa pierzi in 5-8 cu zâmbetul pe buze pt ca treceai la elite dacă era sa câștigi. Mi e frică rău ca daca o sa mai pățesc mizerii din astea nu o sa mai pot sa ma abțin și o sa ii înjur si o sa ii înjosesc in cele mai urate moduri pe jucătorii aceștia de carton care aveți numai meciuri trucate în cap .
Retrag ce am spus despre favoritul nr 1 din concurs

Bună seara, am o întrebare , credeți ca se vor opri vreodată meciurile trucate la această categorie? Sincer m a sunat ieri un amic dacă vin cu el la concurs, am aruncat un ochi pe lista de înscriși, puteam să mi pun pariu viața ca favoriții 1 și 2 nu vor lua cupa la acest turneu pentru ca treceau la elite. Nu merge deloc scuză aia avem 60,70,80 de ani nu mai putem să ne mișcăm. NU MAI VENIȚI! Și eu am o greutate mare și abia ma mișc ma dor genunchii ma doare spatele abia respir dar nu stau ca nesimtitul la categorie inferioară. Mi se pare penibil sa îți dai sufletul cu mine în 9-16 după care sa pierzi in 5-8 cu zâmbetul pe buze pt ca treceai la elite dacă era sa câștigi. Mi e frică rău ca daca o sa mai pățesc mizerii din astea nu o sa mai pot sa ma abțin și o sa ii înjur si o sa ii înjosesc in cele mai urate moduri pe jucătorii aceștia de carton care aveți numai meciuri trucate în cap .
Cred că ai observat că am dat like la mesajul tău (fără să studiez lista favoriților). Acum îmi aduc aminte ce discuții am avut noi doi, pe când nu voiai să treci la categoria superioară, erai favorit, dădea-i lecții pe la turnee, odată locul 1 , odată fără victorie.... Dacă consideri că greșesc revin cu detalii! Tu bine zici ceea ce observi, băieții ”deștepți” se văd de pe lună . Ei nu-și dau seama cât de caraghioși sunt în ochii celorlalți. Poate ar trebui ca Echipa AmaTur să facă mai mult în acest sens, măcar o listă cu Păcălici! Chiar nu se vede!?

Cred că ai observat că am dat like la mesajul tău (fără să studiez lista favoriților). Acum îmi aduc aminte ce discuții am avut noi doi, pe când nu voiai să treci la categoria superioară, erai favorit, dădea-i lecții pe la turnee, odată locul 1 , odată fără victorie.... Dacă consideri că greșesc revin cu detalii! Tu bine zici ceea ce observi, și se văd de pe lună acești băieți ”deștepți”. Ei nu-și dau seama cât de caraghioși sunt în ochii celorlalți. Poate ar trebui ca Echipa AmaTur să facă mai mult în acest sens, măcar o listă cu Păcălici! Chiar nu se vede!?
Poate ca nu sunt informat, dar cred ca ar fi bine sa dati si niste nume. Altfel, toata lumea vorbeste , dar nimeni nu ia nicio masura. Pe de alta parte, daca nu e prevazut in regulament, nu stiu ce masura poti lua, poate doar oprobriul public, ceea ce ne duce la prima idee: dati nume! Este un principiu in drept: daca legea nu interzice, inseamna ca este permis. O discutie deschisa pe tema asta cred ca ar duce si la niste idei...

felicitari castigatorilor! ati dovedit un joc bun si concentrare maxima! bravo!!

Poți să zici cum ai adus un jucător cu MP 47 în ianuarie 2024 la MP 31.8 în aprilie 2024 ,pt a participa la Butterfly Botoșani?

Cred ca e vb de jucatorul care din pozitia de om 6 la un A plus ....aproape de malul marii a castigat grupa inferioara ....daca miros bine

credeți ca se vor opri vreodată meciurile trucate la această categorie?
[...]
Mi se pare penibil sa îți dai sufletul cu mine în 9-16 după care sa pierzi in 5-8 cu zâmbetul pe buze pt ca treceai la elite dacă era sa câștigi.

Este o problemă de sistem. Nicicum nu poate fi rezolvată pe actualul algoritm de punctaj.

Varianta ar fi trecerea la un sistem ELO, cum sunt TTR în Germania sau USATT din SUA.

Când punctajul va fi calculat pentru fiecare meci în parte, nu o să mai poți turnee la rând să tot câștigi câte 5 meciuri în inferioare, 3 în superioare, câteva în eliminatorii, să pierzi doar în 5-8 și tot să mai rămâi cu anii în categorie.

Cred că un sistem tip ELO e singura rezolvare.

si un sistem mai simplu decat atat ar rezolva rapid problema.

ai ajuns de 25 de ori in 5/8 la aceeasi categorie? promovare permanenta la categoria superioara.

se poate scoate un raport de pe site cu jucatorii (H/A/O) cu cele mai multe 5/8-uri la aceeasi categorie? un top50 ar fi interesant de vazut, daca se pricepe cineva

poate oricine sa oboseasca si sa renunte sau sa cedeze meciul, turneele sunt obositoare, dar fix inainte de podium ani la rand cam bate la ochi

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus