Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

BRAVO nepoate! Felicitări pentru podium!
Dacă o poate aduce cineva la turneul de la Alexandria mulțumiri anticipatePostarea a fost unită automat:
Bluza cu Yasaka este a mea. Dăscălașu Viorel
Retrag ce am spus despre favoritul nr 1 din concursBună seara, am o întrebare , credeți ca se vor opri vreodată meciurile trucate la această categorie? Sincer m a sunat ieri un amic dacă vin cu el la concurs, am aruncat un ochi pe lista de înscriși, puteam să mi pun pariu viața ca favoriții 1 și 2 nu vor lua cupa la acest turneu pentru ca treceau la elite. Nu merge deloc scuză aia avem 60,70,80 de ani nu mai putem să ne mișcăm. NU MAI VENIȚI! Și eu am o greutate mare și abia ma mișc ma dor genunchii ma doare spatele abia respir dar nu stau ca nesimtitul la categorie inferioară. Mi se pare penibil sa îți dai sufletul cu mine în 9-16 după care sa pierzi in 5-8 cu zâmbetul pe buze pt ca treceai la elite dacă era sa câștigi. Mi e frică rău ca daca o sa mai pățesc mizerii din astea nu o sa mai pot sa ma abțin și o sa ii înjur si o sa ii înjosesc in cele mai urate moduri pe jucătorii aceștia de carton care aveți numai meciuri trucate în cap .
Cred că ai observat că am dat like la mesajul tău (fără să studiez lista favoriților). Acum îmi aduc aminte ce discuții am avut noi doi, pe când nu voiai să treci la categoria superioară, erai favorit, dădea-i lecții pe la turnee, odată locul 1 , odată fără victorie.... Dacă consideri că greșesc revin cu detalii! Tu bine zici ceea ce observi, băieții ”deștepți” se văd de pe lună . Ei nu-și dau seama cât de caraghioși sunt în ochii celorlalți. Poate ar trebui ca Echipa AmaTur să facă mai mult în acest sens, măcar o listă cu Păcălici! Chiar nu se vede!?Bună seara, am o întrebare , credeți ca se vor opri vreodată meciurile trucate la această categorie? Sincer m a sunat ieri un amic dacă vin cu el la concurs, am aruncat un ochi pe lista de înscriși, puteam să mi pun pariu viața ca favoriții 1 și 2 nu vor lua cupa la acest turneu pentru ca treceau la elite. Nu merge deloc scuză aia avem 60,70,80 de ani nu mai putem să ne mișcăm. NU MAI VENIȚI! Și eu am o greutate mare și abia ma mișc ma dor genunchii ma doare spatele abia respir dar nu stau ca nesimtitul la categorie inferioară. Mi se pare penibil sa îți dai sufletul cu mine în 9-16 după care sa pierzi in 5-8 cu zâmbetul pe buze pt ca treceai la elite dacă era sa câștigi. Mi e frică rău ca daca o sa mai pățesc mizerii din astea nu o sa mai pot sa ma abțin și o sa ii înjur si o sa ii înjosesc in cele mai urate moduri pe jucătorii aceștia de carton care aveți numai meciuri trucate în cap .
Poate ca nu sunt informat, dar cred ca ar fi bine sa dati si niste nume. Altfel, toata lumea vorbeste , dar nimeni nu ia nicio masura. Pe de alta parte, daca nu e prevazut in regulament, nu stiu ce masura poti lua, poate doar oprobriul public, ceea ce ne duce la prima idee: dati nume! Este un principiu in drept: daca legea nu interzice, inseamna ca este permis. O discutie deschisa pe tema asta cred ca ar duce si la niste idei...Cred că ai observat că am dat like la mesajul tău (fără să studiez lista favoriților). Acum îmi aduc aminte ce discuții am avut noi doi, pe când nu voiai să treci la categoria superioară, erai favorit, dădea-i lecții pe la turnee, odată locul 1 , odată fără victorie.... Dacă consideri că greșesc revin cu detalii! Tu bine zici ceea ce observi, și se văd de pe lună acești băieți ”deștepți”. Ei nu-și dau seama cât de caraghioși sunt în ochii celorlalți. Poate ar trebui ca Echipa AmaTur să facă mai mult în acest sens, măcar o listă cu Păcălici! Chiar nu se vede!?
felicitari castigatorilor! ati dovedit un joc bun si concentrare maxima! bravo!!
Poți să zici cum ai adus un jucător cu MP 47 în ianuarie 2024 la MP 31.8 în aprilie 2024 ,pt a participa la Butterfly Botoșani?Bună seara, am o întrebare , credeți ca se vor opri vreodată meciurile trucate la această categorie? Sincer m a sunat ieri un amic dacă vin cu el la concurs, am aruncat un ochi pe lista de înscriși, puteam să mi pun pariu viața ca favoriții 1 și 2 nu vor lua cupa la acest turneu pentru ca treceau la elite. Nu merge deloc scuză aia avem 60,70,80 de ani nu mai putem să ne mișcăm. NU MAI VENIȚI! Și eu am o greutate mare și abia ma mișc ma dor genunchii ma doare spatele abia respir dar nu stau ca nesimtitul la categorie inferioară. Mi se pare penibil sa îți dai sufletul cu mine în 9-16 după care sa pierzi in 5-8 cu zâmbetul pe buze pt ca treceai la elite dacă era sa câștigi. Mi e frică rău ca daca o sa mai pățesc mizerii din astea nu o sa mai pot sa ma abțin și o sa ii înjur si o sa ii înjosesc in cele mai urate moduri pe jucătorii aceștia de carton care aveți numai meciuri trucate în cap .
Nu s-a antrenat sarguincios .....desigurPoți să zici cum ai adus un jucător cu MP 47 în ianuarie 2024 la MP 31.8 în aprilie 2024 ,pt a participa la Butterfly Botoșani?
credeți ca se vor opri vreodată meciurile trucate la această categorie?
[...]
Mi se pare penibil sa îți dai sufletul cu mine în 9-16 după care sa pierzi in 5-8 cu zâmbetul pe buze pt ca treceai la elite dacă era sa câștigi.
Trebuie sa treci la masters Florine daca e profilul tau....78 da 5-8 batator la ochi