Re: Echipamente chinezesti
:lolno:
Bine, Jony ti-a luat o zi sa dai replica astajhonyqz a spus:depinde si de cine da retopspinu
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Bine, Jony ti-a luat o zi sa dai replica astajhonyqz a spus:depinde si de cine da retopspinu
Nu cred .jhonyqz a spus:si tie cam tot atat :lol: :lol: :lol: :lol:
Asa o fi ,nu ma refeream la plasament ci la cantitatea de spin care trebuie compensata ca sa poti pune mingea inapoi pe masa si sa fie si greu de returnat.jhonyqz a spus:daca iti vine un topspin jos si cu mult efect si vrei sa dai retopspin cu chinezesthi cel mai bine inchizi paleta mai mult si dai retopspin spre backhandu adversarului
Jony fii politicos .jhonyqz a spus:n-ai vazut tu la televizor ce retopspin dau eu,pe ce te bazezi cand spui cv? de unde sti cum jok eu? ai jucat vreodata cu mine sau m-ai vazut cum jok de poti sa-ti dai cu parere aiurea,am vazut din ce ai mai scris si la altii ca ii subapreciai pai cine esti ma? tu esti mare jucatorâsau ce?
Dar nu esti sigur...jhonyqz a spus:unde la timisora? si cand? si vorba lui visco e forte buna nu ma mai cert cu tine pt ca s-ar putea sa pierd :lol:
Ce rost isi au cuvintele?Nu mai bine v`ati "certa" intr`o partida!?jhonyqz a spus:el are mai multa experienta ca s-a certat cu mai multi si gata,de acuma nu ma mai cert aiurea ca nu are rost si imi si pierd timpul degeaba