Eforie Nord- Vila OZON : cazare si locatie antrenament-masa ittf

O vizita banala in Eforie Nord s-a transformat intr-o experienta extraordinar de frumoasa ,datorita lui George ca ne-a oferit ocazia de a juca cu un profesionist.A fost o adevarata placere sa jucam si sa primim sfaturi.Sper sa ne revedem si la anu' George!(multumesc de suvenir)

Multumesc de aprecieri, Alex!... In curand incepe sezonul. Sa ne revedem sanatosi la masa de joc !

Tin sa le multumesc pentru vizita si jocuri, colegilor din Amatur care au (re)venit in luna iunie la Eforie Nord : Sabau Claudiu-Bistrita*, Danila Eugeniu-Bucuresti, Sabau Aurel-Tarnaveni, Maxim Gabriel-Bacau si Eusebiu Lovin-Moinesti.
A fost o mare placere sa va am parteneri de tenis !
* dl. Sabau Claudiu a fost in premiera. Ceilalti colegi erau pentru a 3-4-a sau a 7-a oara! (Eusebiu)... 😉🏓

Ultima editare:
Buna ziua.Nu am avut onoarea de a va cunoste personal.Care sunt conditiile de participare la un sejur in Eforie Nord....suna a tentatie maxima.Multumesc.

Buna dimineata, dle Cornel !

M-as bucura sa va am oaspete!

”Conditii de participare” :

- sa tineti cat de cat mingea pe masa :)
- sa nu fiti ranchiunos sau exaltat cand pierdeti sau castigati :)
- sa jucati cu o paleta soft chiar daca sunteti fan ”materiale” :)

- sa acceptati ca Vila Ozon nu are media 10 la notele recenziilor pe platformele de promovare (9,8 pe Booking, 9,8 pe Travelminit si 10 pe Turistinfo) 😉

Detalii rezervare: 0722 317 974

Ultima editare:
Buna dimineata, dle Cornel !

M-as bucura sa va am oaspete!

”Conditii de participare” :

- sa tineti cat de cat mingea pe masa :)
- sa nu fiti ranchiunos sau exaltat cand pierdeti sau castigati :)
- sa jucati cu o paleta soft chiar daca sunteti fan ”materiale” :)

- sa acceptati ca Vila Ozon nu are media 10 la notele recenziilor pe platformele de promovare (9,8 pe Booking, 9,8 pe Travelminit si 10 pe Turistinfo) 😉

Detalii rezervare: 0722 317 974

Multumesc pentru raspunsul minunat.......din pacate eu joc de "fro"50 de ani cu anti power.Asta nu inseamna ca nu pot sa joc soft-soft,dar nu am o asemenea paleta.😪Va voi contacta telefonic.O seara minunata.

Multumesc de vizita si jocuri foarte iscusitilor colegi :
Berescu Gigi din Iasi,
Cozma Gheorghe din Bistrita,
Ispas Emil din Alba si
Holban Dumitru din Ploiesti !
Au fost meciuri puternice, spectaculoase, din care am avut multe de invatat!

recomand acesta locatie in care poti imbina placutul cu utilul...ma refer la plaja scaldat cu tenisul de masa...conditiile de cazare la vila ozon nu se discuta ..sunt dintre cele mai bune...in plus o gazda primitoare care ofera si posibilitatea de a juca tenis de masa intr o companie foarte buna .Trebuie sa recunosc ca mai exista cineva implicat in partea cu tenisul de masa ma refer la proprietarul hotelului Acapulco care asigura cu bunavointa o locatie atat de cazare cat si de a practica tenis de masa.Multumesc pe acesta cale celor doi care fac vacantele la mare mai placute.

Multumesc de vizita si jocuri foarte iscusitilor colegi :
Berescu Gigi din Iasi,
Cozma Gheorghe din Bistrita,
Ispas Emil din Alba si
Holban Dumitru din Ploiesti !
Au fost meciuri puternice, spectaculoase, din care am avut multe de invatat!

Doamne ajuta. Oameni minunati, domnul George si domnul Adrian, tenismeni si oameni cu respect si bun simt, vorba blanda si cu cuvânt. Villa Ozon si hotel Acapulco sunt doua locatii exceptionale, Recomand.

Back
Sus