Multumesc stimate domnule GEORGE pentru aprecierile facute mai sus.In primul rand va multumesc la amandoi localnicii pentru momentele frumoase de tenis oferite in aceasta superba locatie pe care o aveti.Cei ce trec prin EFORIE NORD si au timp de o bila,le recomand cu caldura sa joace in aceasta sala cu GEORGE si ADI,gazda de la ACAPULCO.Eu m-am straduit sa joc cat mai bine,voi v-ati staduit sa-mi faceti fata jocului meu,asa ca au rezultat o serie de jocuri frumoase,atragatoare,incitante.Ce mai,a fost o atmosfera de destindere,prieteneasca si de voie buna.Satisfactia comuna a noastra,a celor 3 ;muschetari tenismeni;,sa nu uitam a fost cand am invins domnisoara de la GIURGIU ,care ne-a subapreciat valoare,domnisoara care face tenis de masă de performanta si a pormovat cu echipa sa de club din cate am inteles in divizia A.Mi-a ramas si acum in minte bocetele ei dupa ce am invins-o toti 3 la masa de joc.Sper ca am adus-o cu ;tenisul pe PAMANT;si astfel sa-si evalueze adevarata ei valoare vis-a-vis de niste ;mosnegi;dar cu experienta in acest sport.Doresc sa revin cu mare placere si anul urmator la tine GEORGE,cand sper sa mai progresezi in acest sport,iar meciurile sa fie mai echilibrate.Pana atunci sa auzim numai de bine si mult succes la toate in continuare.Sa auzim numai de bine.Pe curand.