ANULAT "Eu si Paleta de Tenis", Ocna Mureș - 14/15.03.2020

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Excelent Dar fiecare dintre noi putem sa luam ,masuri de prevenire(lasam imbratisarile ,pupatul,strinsul de mina) ,etc ptentru o data mai tarzie...Pastram distanta de 1 m,si o sa fie bine..Cus stima Birtalan Levente Ps este doar o sugestie

Se înscriu la avansați
Stanciu Dumitru, Simeria
Matei Dumitru,Deva
Cobzaru Radu, Deva

Se retrag de la Avansati, Szilagyi Attila si Oltean Octavian, ambii din Tg Mureș

?mi cer scuze dacă deja s-a precizat pe undeva printre comentarii, dar există posibilitatea de anulare a turneului?
Multe turnee s-au anulat azi.
Există autorizație pentru acest turneu, având în vedere ultimele legi?

Se retrag din Baia Mare: Ciure Alin, Mal Calin, Mal Denis, Catalin Horotan si Maximciuc Felix.

In urma solicitarii catre DSP, Nelutu Dirlea a primit confirmarea ca nu sint probleme cu organizarea turneului, avand in vedere numarul de participanti - sub 200.

?mi cer scuze dacă deja s-a precizat pe undeva printre comentarii, dar există posibilitatea de anulare a turneului?

Din ce stiu eu, pt astfel de manifestari se por face doar recomandari privind desfasurarea/ anularea lui -probabil ramane la latitudinea organizatorilor. Tinand cont de cum decurg lucrurile, cred ca prudenta ( insotita de dezinfectanti si de constiinta) ar fi binevenita in atare situatie.
Orice ati decide, va doresc succes.

Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk

Recomandări!

Recomandări!

1f7e38263a96784ea5845945b3ca719c.jpg

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus