Felicitari si La Multi Ani lui...

LA MULTI ANI!si din partea mea adresati organizatorului de turnee din Oradea MARIUS SFERLEA,alaturi de urarile de sanatate si impliniri mai ales tenisistice.

La multi ani Marius Sferlea !
Sanatate si numai impliniri pe toate planurile iti doresc.

Sent from my iPhone using Tapatalk

La multi ani, Marius Sferlea !

La multi ani, Marius Sferlea !

Promotor al tenisului de masa amaturist din Oradea, organizator de turnee, omniprezent, pedant si f. atent in transmiterea "meseriei" catre talentata lui fiica (care-i calca pe urme), Marius isi aniverseaza azi ziua de nastere. Suntem alaturi de el si-i uram ca viata sa ii ofere bucurii si satisfactii alaturi de cei dragi si apropiati, precum si in tenisul de masa, iar Domnul sa-l binecuvanteze dandu-i sanatate si fericire !
La multi ani, prietene !

...Multumesc din inima celor care au fost atenti la ziua mea de nastere(trebuie sa marturisesc ca si eu am uitat de ea...:D).....si regret ca ....din cauza timpului..uneori.....uit sa fiu atent la zilele de nastere a prietenilor amaturisti.....Sa ne revedem sanatosi cu totii pe la turnee!!!

Fie ca pasiunea si dragostea pentru tenisul de masa sa dainuiasca multi,multi ani de-acum inainte,iar rabdarea si intelepciunea sa te insoteasca in toate provocarile vietii.
"La multi ani Marius!

...Multumesc pentru urari si prietenilor amaturisti(...nesperat de multi...:D..)...care m-au felicitat si prin intermediul telefonului....:D...

LA MULTI ANI!sarbatoritului zilei de azi,pascaneanului Oblio,alias MAHU BOGDAN.Alaturi de urarile traditionale de sanatate,fericire,cat mai multe impliniri in viata si progres tenisistic,incat anul viitor sa te gaseasca inscris la open.

Alexandra Silveira
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
La multi ani!

- - - Actualizat - - -

Ciurca Sorin
La multi ani!
Sanatate si bucuri!

Gigi C.
Marandici A.
Fodoran C.
Multa sanatate,fericire si un calduros '' La multi ani !''

Pentru ca astazi 06.11.2015 colegul si prietenul nostru Cornel Balauca si-a unit destinele cu aleasa inimii sale Alexandra, si pentru ca aceasta casatorie este o binecuvantare a vietii care cu siguranta le vor oferi multe clipe frumoase si armonie, din partea mea si a colegilor botosaneni va dorim casa de piatra, sa aveti noroc in viata, sa fiti sanatosi si s-aveti copii frumosi.
La multi ani si Dumnezeu sa va binecuvanteze !

Pentru ca astazi 06.11.2015 colegul si prietenul nostru Cornel Balauca si-a unit destinele cu aleasa inimii sale Alexandra, si pentru ca aceasta casatorie este o binecuvantare a vietii care cu siguranta le vor oferi multe clipe frumoase si armonie, din partea mea si a colegilor botosaneni va dorim casa de piatra, sa aveti noroc in viata, sa fiti sanatosi si s-aveti copii frumosi.
La multi ani si Dumnezeu sa va binecuvanteze !

Celui mai carismatic amaturist botosenean ii urez un sincer "La multi ani" fericiti alaturi de aleasa inimii sale precum si traditionala urare..."Casa de piatra"!

De Mihail si Gavril cat si celor care serbeaza ziua de nastere.
La multi ani!

Back
Sus