ÎNCHIS Fete noi Xiom Vega, Andro Rasanter etc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Mulțumesc pentru mesaj - ma bucur ca totul a fost in regula.
S-au dat si cateva fete xiom sigma I pro, max mai este doar pe rosu; se poate combina cu sigma I euro max pe negru.

S-au mai vandut cateva fete xiom omega V. Primul anunt actualizat. Au mai ramas din omega V doar o pereche de Pro Max si o pereche de Tour 2.0.

Fetele Sriver G2 FX s-au dat. Au mai ramas cateva G2 normale de 1.9. Am mai comandat cateva perechi dar dureaza ceva pana ajung

Xiom Magellan a ramas o singura bucata (76 g). Xiom Fuga si Friendship Hinoki mai sunt cate 3 din fiecare, greutati 79-84 g.

Xiom Magellan dat.
Am comandat si sunt pe drum mai multe fete noi, sigilate Butterfly Sriver G2 si G2 FX (90 lei), Xiom Omega V Euro, Pro, Tour si Asia, in special 2.0 (cateva si pe max, 150 lei/buc).

Ma intereseaza un lemn xiom musa asia cu maner concav - schimb cu fete sau lemne din acest anunt.

Am comandat si niste fete Butterfly Bryce FX si Bryce Speed, 2.1, preturi bune, dar dureaza vreo 3 saptamani pana le primesc. Daca e cineva interesat de mai multe perechi i le pot pune deoparte.

Preturi si lista produse actualizate. Butterfly G2FX, Xiom Omega 3 si Xiom omega V Asia nu mai sunt pe stoc. Butterfly Bryce FX si Bryce Speed ar trebui sa-mi ajunga saptamana aceasta, 90 lei/buc

Maine sosesc fete noi Xiom vega japan, xiom vega euro df, xiom omega iv asia (140 lei/buc), lemn xiom axelo nou (350 lei)

Ultima editare:
TSP Ventus si Andro hexer HD mai sunt doar cate doua perechi per model. Pentru Butterfly Sriver G2 si G2fx pot face un pret bun la mai multe perechi cumparate

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus