ÎNCHIS fete patrate

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Trimite-mi 1 buc. JOOLA ENERGY X-TRA 1.8 ROSU
Mereu Teofil
str. Calea Turzii 167
Cluj-Napoca, Cluj
Multumesc!

Am primit comanda. Sunt incantat de pret si de promptitudine. Va multumesc.

Salut, as dori o pereche de fete de la Tibhar de 1,8 dar as vrea sa stiu care din modelele la vanzare sunt mai bune pentru jocul taiat.
Si a doua intrebare daca aveti la vanzare tibhar grass D-tecS si la ce pret.
Va multumesc.

Am comandat doua fete Tibhar Genius telefonic(ambele rosii).Trebuie sa recunosc ca m-am gandit ca e posibil sa primesc ceva fete contrafacute.Le-am comparat cu fetele vechi pe care le detin si nu am sesizat diferente.Dupa ce am lipit fetele si am dat cu ele pot spune ca intr-adevar totul este in ok.
Desi nu cunosc aceasta persoana,au contat review-urile celor care au postat pe forum in decizia de a cumpara.Posibil ca sunt si alte persoane in dubii cum am fost eu.Tot ce pot sa spun este ca in cazul meu nu au fost nici un fel de probleme: comunicare buna,livrare la timp(dupa cum mi s-a spus la telefon),produsele cum au fost prezentate.
Recomand.

Cu stima,
Cornel Balauca

Ma intereseaza daca aveti BlueFire M 3 rosu 2mm si Stiga Boost TC negru 2mm. Multumrsc

Trimis de pe al meu C6603 folosind Tapatalk

Primit fata Yasaka Mark V.....si deja achitat!. Ms fain! Promt ca de obicei!

Salut ma intereseaza JOOLA ENERGY X-TRA-1,8- 1 buc-60lei. Adresa mea cred ca o mai ai.

Salut!
Ma intereseaza si pe mine o fata JOOLA ENERGY X-TRA-1,8, sau Yasaka Razka 7 soft. Momentan vad ca nu le ai la vanzare, dar crezi ca vei mai aduce in viitorul apropiat?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus