VÂND Fețe

Titus Bara

rookie
cadet
Scor reacție
1
Locație
Oradea
KIP60Mu.md.jpg KIP616b.md.jpg KIP6GFj.md.jpg KIP6lne.md.jpg KIP6Mcx.md.jpg

se vand:
Victas triple double extra doar probata (circa o ora de joc) - 225 lei
Victas V0>101 in tipla - 200 lei
Victas S2 in tipla - 200 lei
Rakza PO doar probata (circa o ora de joc) - 190 lei
Nittaku Moristo doar probata (max 2 ore de joc) - 115 lei

Preturile sunt foarte bune asa ca nu voi negocia.
Transportul il va plati cumparatorul. Se trimit (preferabil prin easybox) dupa ce au intrat banii in cont.

Am văzut că scrie în anunț că "prețurile sunt foarte bune" și nu negociați. Eu aș fi mers mai departe și aș fi spus ca sunt cele mai bune prețuri, nu doar foarte bune. În anumite zile cănd bagă magazinul reducere chiar îl întreceți la preț cu unele din produse. Sfstul meu, colegial, dacă vreți să vindeți ceva mai analizați ce înseamna preț normal pentru o față taiate, preț decent si preț bun. Ca idee eu am vreo trei perechi de fețe doar testate (xiom, andro si donic deci firme mai cunoscute si mai cautate ca Victas si Yasaka) și am cerut pe ele cam jumătate de prețul de magazin din Romănia și nu doar ca nu le-am văndut în aproape o lună ba mai mult nici oameni interesați nu mi-au scris că ar vrea sa le mai las ceva sau sa facem vreun schimb. Fiecare cere cât consideră pe produsele lui dar să afirmi că prețurile sunt foarte bune cănd nu sunt face mai mult rau decât bine. Daca lasati doar: "pret solicitat: x lei" asta e treceam peste, ma gandeam că încercați marea cu degetul sau nu vreți sa le vindeți anul ăsta dar partea ca prețurile sunt foarte bune m-a motivat sa nu trec peste anunț și să îmi dau și eu cu părerea cât încă mai există democrație pe acest forum. Baftă la vânzare și așa v-am mai actualizat și anunțul înainte de termen :))

In primul rand, buna ziua mult stimate domn... Multumesc mult pentru sfaturi si pentru actualizare.
Daca e sa mi dau cu parerea legat de afirmatia dumneavoastra cu privire la notorietatea firmelor enumerate de dvs si care dupa parerea dumneavoastra sunt mai cunoscute (si probabil in mintea dumneavoastra au si o reputatie mai buna decat Victas si Yasaka), imi permit si eu in virtutea dreptului democratic de exprimare invocat sa va pun la curent cu urmatoarele: Victas a fuzionat sau a preluat TSP, TSP fiind o firma producatoare de echipament pentru tenis de masa inca din anul 1934, iar YASAKA face acelasi lucru incepand cu anul 1947. Companiile enumerate de dumneavoastra au fost infiintate ceva mai tarziu: XIOM 1976, Donic 1978, Andro 1987. Este bine sa ne documentam inainte de a face afirmatii de genul celei de mai sus ("firme mai cunoscute si mai cautate") pentru ca totusi au fost niste/cateva generatii care au cumparat echipamente de la Yasaka si TSP (actualmente Victas) inainte ca cele amintite de dvs sa se fi infiintat macar.
Este problema dvs pur personala cum interpretati modul la care imi evaluez produsele si modul in care incerc sa le vand. Am cerut preturi super decente (asa cred eu cel putin), mai puneti la socoteala ca in afara de preturile de achizitionare am platit si transport, ies pe minus clar, dar asta este problema mea si consider ca nu va priveste.
Va doresc sa gasiti toate promotiile posibile si preturile pe care vi le imaginati. Numai bine :)

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus