Clau, s-ar putea reimplementa vechiul sistem cu "Titlu" al unei postari, separat cu o linie de subiectul propriu zis?
Eventual si posibilitatea atasarii unei semnaturi?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Clau, s-ar putea reimplementa vechiul sistem cu "Titlu" al unei postari, separat cu o linie de subiectul propriu zis?
Tot " intelept" te percepem noi .... copiii !
Este dezactivat pentru ca altfel video-ul va fi uploadat pe forum si nu putem hosta videouri.Aș dori să inserez un video din google drive. Pot pune link-ul și e funcțional, nu reușesc însă să generez acel thumbnail cu insert video. Vreo sugestie în acest sens? Mulțumesc mult pentru răspuns.
E un BUG cunoscut de vBulletin 5, utilizatorii nu is pot schimba data nasterii ulterior creerii contului.Data de naștere nu se poate edita și dacă nu era setata înainte de update a rămas cu o valoare default de 1/1/1000.
Vreau sa schimb elementele semnăturii! Inainte intram în Mesje, acolo aveam Semnatura mea, era ok. In noul format,CEAȚĂ totală!
Buna ziua. Va rog frumos dacă puteți să-l l ajutați pe Piper Petru din Luna Cluj că nu mai poate să deschidă Tapatalk. Eu nu știu cum să al ajut. Telefon Piper Petru 0756665990. Multumesc
Trimis de pe al meu Digi C2 folosind Tapatalk