hai sa organizam un turneu

domnule Waldner sa stiti ca vom fi onorati sa veniti la noi in oradea sa jucam un tenisut de masa. asa ca va lansam o invitatie oficiala din partea lui Kreanga si a lui Crisan.

wow, unde s-a ajuns...haideti mai oameni buni sa jucam undeva, un loc cat mai la mijloc intre suceava, oradea si bucuresti. punem fiecare cate o suma de bani - 500.000. de exemplu - pe care sa ii ia castigatorul si isi plateste drumul catre casa:)
ce ziceti?

la arad este sala faina si is si jucatori acolo care ....... joaca!! nush ziceti voi un loc !!! :lol:

gata, am fost si la tenis impreuna cativa dintre noi. Am fost la IDM cu Valentin si acolo ne-am intalnit si cu valigti. A fost super ok, sper sa ne intalnim cat mai des!!! Maine mergem la Club 178 in Berceni, cei interesati pot veni acolo, eu o sa ajung pe la 10 dimineata cel tarziu.

salutare
am vazut ca voi v-ati intalnit dar pe mine unde m-ati lasat ha?
si apropo in oradea se deschide o noua sala de tenis de masă si patron e un prieten de-al meu (tibi) sa veniti si sa nu ma faceti sa va mai astept mai ales pe cei din bucuresti mai!!!
si mai apropo s-a organizat un turneu de tenis de masă in oradea dar l-a pus sambata la ora 12:00 si nu a venit mai nimeni asa ca am jucat cu ceva prieteni (si slayer) si apoi am plecat acasa (asa se intampla cand concursurile sunt organizate de persoane din afara sportului care nu au habar cu ce se mananca chestia). data viitoare cred ca o sa-l organizez eu, dar ma mai gandesc daca ma bag in asa ceva.
nu mi-ati scris care e mai tare dintre voi!!

:) Eu si valigti am jucat 4 meciuri si a fost 2-2 (cred ca fost blat :D )

Valentin joaca ok, dar mai are de invatat - ca noi toti de altfel . Trebuie neaparat sa isi ia paleta, acum joaca cu ceva ingrozitor, mai rea decat cele din comert, e grea si nu sare deloc din ea... Oricum, maine sau poimaine ii vine paleta si o sa inceapa sigur sa ne puna probleme daca se intelege cu ea :) . Daca organizezi turneul te rog sa imi spui, ma gandesc serios sa vin...

Multumesc,
Eugen

buna!! is vin la București ! daca va rog cand vin in buc imi aratati va rog un ii IDm-ul si sa mergem la o minge daca vreti !!!! :P

multumesc
Slayer (Tranulov)

Slayer,poate venim in aceiasi perioada la București.Ar fi bine sa ajungem intr-o simbata si stam pina duminica seara.Ce zici facem o echipa?

hai veniti!
numai sa nu amanati prea mult ca nu ma mai bateti :)
(glumesc evident)
ar fi bine sa ne intalnim cat mai multi de pe forum in sala

haideti baieti, va asteptam, stergem noi mesele, spalam pe jos in sala, va asteptam cu cafeaua... :)

Cand veniti?

Eugen, vezi ca daca trag si ei de tine si nu poti sa-i refuzi tre' sa dai o tura prin toata tara București - Suceava - Oradea - București (cred ca-s mai mult de 1000km :) )

da, promit ca daca ei vin pana in bucuresti si eu o sa ma duc in deplasare.
Vai ce departe e.... :shock:

bun!! cand ajung la Buc va anunt!! ar trebui sami dati un nr de tel sa yahoo mes!!! sa va pot anunta

Urmatorul turneu...un mega turneu va fi la Suceava,in septembrie.Dorim ca toti cei inscrisi pina la aceea data pe forum, sa participe.

eu vin. sper ca si ceilalti sa raspunda prezent.

Salutare,

La Brașov, din pacate, nu e nici o sala unde s-ar putea juca decent. Cei de acolo joaca prin baruri, sau la Centrul de tineret, unde nu e lumina buna, mese slabe, etc. Ar fi o promisiune la un liceu, dar mai e cale lunga.

In schimb, s-ar putea organiza o intalnire la Miercurea-Ciuc. Acolo e o sala foarte buna, cu 4 mese Andro de competitie. In Miercurea-Ciuc sunt 80 de jucatori ce joaca regulat, intr-un campionat local, pe 2 divizii. Daca sunteti interesati, mai tinem legatura.

Razvan

bine ai venit rasvane.
ce ziceti baieti de o echipa a forumului?

Back
Sus