11-0? am vazut pe la unele meciuri intre "mari" ca nu se face...
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
La cate batai imi daduse i-a prins bine scuturatul.11-0? am vazut pe la unele meciuri intre "mari" ca nu se face...
Tudor nu te supara da-mi voie sa nu fiu deaccord.Tu stii ca eu joc cu Tibhar Grass Dtecs de 1,6 mm si crede-ma deranjez nu gluma.Totul e sa stii exactcum sa folosesti o iarba. O iarba cu long pips nu deranjeaza f. tare daca dai chop sau block dar in schimb daca dai drept si moale sau drept si foarte tare , nu se mai intoarce mingea!Mai toate ierburile se comporta aproape ca fetele netede daca le pui pe burete gros. Daca vrei sa poti lovi folosind technica normala folosesti burete gros. Doar underspinurile nu vor merge.
Dezavantaje? Cu cat e buretele mai gros cu atat il deranjeaza mai putin pe adversar.
Depinde de la cineAm eu niste tovarasi de la care asa niste tospinuri si blocuri iei din iarba de nu te aduni. Exact loviturile pomenite de tine imi caracterizeaza jocul si crede-ma ca nu mai tine smecheria. S-au obisnuit cu toate...