Important

A DOUA ZI IN CARE CREANGA A VENIT LA B.N.R EU AM DAT DOUA MINGII CU EL A FOST EXTRAORDINAR CEVA CARE NU VOI UITA TOATA VIATA :lol:
AM VAZUT-O SI AM VB CU OTILIA BADESCU SI AM PRIMIT UN TRICOU BUTTERFLY DE LA LOT DE LA ADRIANA ZAMFIR CARE MI-A DAT SI UN AUTOGRAF PE LEMN

SAL AM UITAT SA MA PREZINT PE SITE MA NUMESC ANGELESCU MIHAI DANIEL AM 15 ANI SI JOC LA CLUBUL CSS PAJURA BUCURESTI TENIS DE MASA.

Mihaita lasa vrajeala si apuca-te sa joci ca lumea, ca joci ca o duda si te scot din bascheti!! :D

Maine sa fii la Miramar seara si sa il iei si pe taica-tu sa ne antrenam, ca in ritmul asta nu ma mai bati in viata ta.

PS: bine ai venit pe forum! 😉

Daca intereseaza pe cineva astazi am jucat cu tatal Olgai Nemes cu care n-am mai jucat de anul trecut si care era deosebit de impresionat de progresul pe care l-am realizat de atunci. Nu va spun scorul, dar ceea ce pot sa va spun este ca a fost cam pe dos de scorurile care erau anul trecut intre noi.

Pe 3 si 4 septembrie la Suceava organizam concurs tenis de masă...
Cupa World Trade Center(in memoria atentatelor de la 11 septembrie).
Toti cei care vor sa participe sa sune la 0726736064 sau e-mail katyacsinia(at)gmail.com.

Back
Sus