INFO: BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ - Cluj-Napoca, 02-03.05.26 (7 Cititori)

Buna ziua,
Peste tot unde se face referire la formarea echipelor, se mentioneaza cei 4 jucatori cu incadrearea in categorie data de cel mai bun MP in ultimii 5 ani. Nu acelasi lucru se mentioneaza si despre rezerva. Sau oricum este interpretabil. Puteti clarifica acest aspect?

Buna ziua, da, se refera si la rezerva :). Doar nu joaca un fost mp de elite la hobby :).

Din cauza unor probleme cu Sala Polivalentă din Cluj, devenită indisponibilă in data de 2 mai, turneul BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup se mută în 16-17 mai.

fDZ6qS1.md.jpg

fiecare jucător trebuie să aibă un minim de 5 participări în turneele Amatur România în perioada 01-Iunie-2025 – 31-Martie-2026, dintre care cel puțin un Turneu A.

Se ia in calcul un clasament intermediar sau datele raman aceleasi ?
Multumesc.

Firesc ar fi să nu se modifice regulamentul și împlicit să se ia în calcul clasamentul publicat la 1 aprilie
Postarea a fost unită automat:

Oricum este decizia organizatorului.
Mulțumesc!

Cred ca in regulamentul modificat apare o neconcordanta. In cap. 7 se precizeaza inscrierea in prima faza a 43 de echipe (nu 48 cum era in varianta precedenta), dupa care in capitolele 8 si 9 se considera in continuare o inscriere initiala (faza 1) a 48 de echipe, considerandu-se locuri "vacante" locurile de la 49 incolo. Puteti lamuri?
Multumesc

Cele 43 de echipe sunt reprezentantele fiecarui judet + echipa strainilor. Restul de locuri ramase libere dupa inscrierea primelor echipe se fac prin inscrierea in faza a doua. In faza a doua raman un minim de 5 locuri libere (la care se adauga desigur numarul de judete care nu se inscriu in prima etapa). Aceste locuri libere se vor ocupa in faza a doua, pana la limita de 48.

Aspectul cu locul 49 si mai jos e mentionat doar la etapele 2 si 3 (cap 8 si 9 din regulament) pt ca la prima etapa nu se pot ocupa mai mult de cele 43 de locuri. Ar putea fi mentionat si acolo, dar eu zic ca mai mult ar incurca. Iar la capitolele 8 si 9 se mentioneaza tocmai pt ca se poate intampla (va dau un exemplu: se inscriu 39 de echipe in prima etapa, in a doua etapa se mai inscriu 3 echipe din Bucuresti, 2 din Iasi, 2 din Cluj, 2 din Mures, una din Timis si una din Botosani. Rezulta un total de 50 de echipe inscrise, iar cele de pe locul 49 si 50 vor fi pe lista de asteptare).

Multumesc pentru interventii, dar nu am inteles. In varianta initiala primele 48 de echipe (faza 1) erau cele 43 precizate de d-voastra plus cele mai bune 5 echipe judetene, urmand ca locurile "vacante" sa fie de la 49 incolo. In varianta actuala, fiind doar 43 de echipe in faza 1 ar fi normal ca locurile "vacante" sa inceapa cu locul 44. Propun ca "armistitiu" sa asteptam opinia organizatorului.
Noapte buna
Postarea a fost unită automat:

Revin cu scuzele de rigoare. Am interpretat gresit, pentru a nu am luat in calcul faptul ca numarul maxim de echipe este 48.
Cer iertare.

Ultima editare:

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus