Buna ziua, sper sa nu deranjez am nevoie de o informatie, daca nu am mai participat niciodata la un turneu de tenis de masă amatori pot sa ma inscriu oricand sa particip la unul? Daca da ce as avea nevoie sa stiu, va multumesc!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Buna ziua, sper sa nu deranjez am nevoie de o informatie, daca nu am mai participat niciodata la un turneu de tenis de masă amatori pot sa ma inscriu oricand sa particip la unul? Daca da ce as avea nevoie sa stiu, va multumesc!
Bună ziua! Credeți că obligativitatea fiecărui jucător de a se înscrie singur în concurs ( fiecare jucător să aibă cont propriu) ar putea rezolva din subiectivismul înscrierilor pe liste? (Vezi Vințul De Jos).
Da, ar trebui instituita regula obligativitatii inscrierii personale a fiecarui participant la turnee. La fel si retragerile trebuie facute personal.
Pentru astfel de situații ar trebuie să existe un număr de locuri în care se pot înscrie telefonic. Dacă nu ar trebui să se specifice clar câte persoane se pot înscrie într-un post!Da, ar fi frumos, dar este imposibil. Numai în cercul meu de prieteni am persoane care fiind la a doua tinerețe nu vor sa se mai familiarizeze cu computerele, asa ca niciodată nu-și vor face cont toți participanții.