Întreabă-l pe Durdun (www.pingpongshop.ro)

Buna seara,
Vreau si eu o recomandare pentru un lemn Yasaka Sweeden Classic, si anume cu ce fete se potriveste cel mai bine?
Joc mai tot timpul de langa masa, mai mult forehand decat backhand. Pe backhand preponderent push si drive-uri si din cand in cand topspin, pe forehand si contre si topspin.
Joc mai mult pe control si plasarea mingiei pe colturi, vreau sa avansez pe atac si lucrez la asta.

Ce fete se potrivesc ce-l mai bine? Mentionez ca trag cu forta si vreau sa pun pe masa nu sa sara mingea prea tare.

Multumesc

Buna seara,
Vreau si eu o recomandare pentru un lemn Yasaka Sweeden Classic, si anume cu ce fete se potriveste cel mai bine?
Joc mai tot timpul de langa masa, mai mult forehand decat backhand. Pe backhand preponderent push si drive-uri si din cand in cand topspin, pe forehand si contre si topspin.
Joc mai mult pe control si plasarea mingiei pe colturi, vreau sa avansez pe atac si lucrez la asta.

Ce fete se potrivesc ce-l mai bine? Mentionez ca trag cu forta si vreau sa pun pe masa nu sa sara mingea prea tare.

Salutare,

Ai un lemn cu un control deosebit, sunt multe combinatii bune pentru stilul tau de joc, ar merge chiar si un sandvich, dar eu ti-as recomanda Yasaka Rakza 7 pe FH si Yasaka Rakza 7 soft pe BH.
Te astept astazi daca poti pana in ora 16:00 la sala Viva Sport sa testezi cateva fete sa vezi exact cum iti sare pe lemnul tau !
Multumesc

Multumesc frumos pentru raspuns, din pacate sunt la birou zilnic pana la ora 18 si weekend-ul acesta plec din localitate. Poate saptamana viitoare daca mai e valabila invitatia.

De asemenea ce parere aveti despre combinatia cu Mark V , si voiam sa va mai intreb cat de vizibila o sa fie diferenta intre fete cu grosime de 1.8 si fete cu grosime de 2.0?

Multumesc frumos pentru raspuns, din pacate sunt la birou zilnic pana la ora 18 si weekend-ul acesta plec din localitate. Poate saptamana viitoare daca mai e valabila invitatia.

De asemenea ce parere aveti despre combinatia cu Mark V , si voiam sa va mai intreb cat de vizibila o sa fie diferenta intre fete cu grosime de 1.8 si fete cu grosime de 2.0?

Invitatia este valabila de luni pana vineri :D
Fetele Yasaka din gama MarkV sunt fete bune ele fiind de mai multe tipuri ca si gama Rakza dealtfel.
Exista modelele HPS, GPS, 30, XS, V2 si simple, cele mai bune fiind 30grade. Acestea sunt niste fete moi (dupa care si numele de 30 grade, duritatea buretelui) care puse pe un lemn allround fac o combinatia super pentru un incepator, amator.
Dealtfel ca si Yasaka MarkV 30 sunt Yasaka Rakza 7 soft, sau Joola Samba+ sau de ce nu Donic Acuda S3, sau Bluefire M3, variante sunt o multitudine.
Diferenta dintre 1.8mm, 2.0mm sau 2.2.mm este de viteza si da, este vizibila adica se simte. Cu cat jocul descris de jucator este mai in spate grosimea buretelui creste. Asadar langa masa 1.8mm, semi-distanta 2.0mm, iar din spatele mesei 2.2mm !

Toate cele bune si va astept pe la VIVA !

Ma puteti ajuta cu o recomandare de lemn pentru fetele Nittaku Nodias/ Donic Coppa? Folosesc acum un Timo Boll All+ si se potriveste ok, dar mi se pare ca este putin prea incet. As vrea ceva mai rapid.

Buna ziua,

As dori o recomandare pentru o paleta pentru incepatori.

Un stil de joc nu pot sa zic ca mi-am facut, banuiesc ca un setup all round mi s-ar potrivi cel mai bine.

Din ce am citit pe internet, am vazut ca lemne foarte recomandate Yasaka Sweden Classic sau Butterfly Primorac Blade sau Stiga Allround Classic Blade.
Iar ca fete, ce am vazut foarte recomandate: Butterfly Sriver sau Yasaka Mark V sau Butterfly Flextra sau Donic Bluefire sau Yasaka Razka 7.

Poate dvs considerati alte modele ca fiind mai potrivite. Sunt foarte multe variante si nu prea stiu ce sa aleg.

Va multumesc.

Buna ziua,

As dori o recomandare pentru o paleta pentru incepatori.

Un stil de joc nu pot sa zic ca mi-am facut, banuiesc ca un setup all round mi s-ar potrivi cel mai bine.

Din ce am citit pe internet, am vazut ca lemne foarte recomandate Yasaka Sweden Classic sau Butterfly Primorac Blade sau Stiga Allround Classic Blade.
Iar ca fete, ce am vazut foarte recomandate: Butterfly Sriver sau Yasaka Mark V sau Butterfly Flextra sau Donic Bluefire sau Yasaka Razka 7.

Poate dvs considerati alte modele ca fiind mai potrivite. Sunt foarte multe variante si nu prea stiu ce sa aleg.

Va multumesc.

Lemnele mentionate de tine sunt ok, fetele Sriver sunt ok, Flextra nu ti le recomand, nu imi plac mie, iar Donic gama Bluefire si Yasaka gama rakza sunt bune :P
Incearca pe un lemn all round gen cele enumerate mai sus sa pui niste fete moi pentru control.
Fiecare brand au pe stoc mai multe tipuri din aceste fete. Ca duritate in timp ar fi cele de la Yasaka gama Rakza, ca spin mai bun, dar duritate mai mica ar fi cele din gama Donic Bluefire.
Eu ti-as recomanda :

Yasaka Sweden Classic - Yasaka Rakza 7 2.0mm FH - Yasaka Rakza 7 soft 2.0mm BH
Butterfly Primorac OFF- - Butterfly Sriver FX 1.9mm FH - Butterfly Sriver FX 1.9mm BH
Stiga Allround Classic - Stiga Boost TC 2.0mm FH - Stiga Boost TC 2.0mm BH
Donic Baum Sawtec - Donic Bluefire M3 2.0mm FH - Donic Bluefire JP 03 2.0mm BH.

Spor la treaba, sper ca ai de unde sa te inspiri :P

1. Mixt
2. Forehand
3. Innerforce ALC
Fh Tibhar Aurus Sound 1,9
Bh Tibhar Aurus Sound 1,9

Ai o combinatie super, doar ca nu poti juca defensiv decat punand capace sau facand joc de mijloc (taiate). Pentru atac este super, deci nu iti recomand sa schimbi nimic, ci doar sa faci antrenamente in a te obisnuii cu aceasta paleta care cu siguranta iti va satisface toate nevoile la masa !

- - - Actualizat - - -

Ma puteti ajuta cu o recomandare de lemn pentru fetele Nittaku Nodias/ Donic Coppa? Folosesc acum un Timo Boll All+ si se potriveste ok, dar mi se pare ca este putin prea incet. As vrea ceva mai rapid.

Va salut,

Din pacate nu cunosc aceste fete Nittaku Nodias, dar ce pot sa va spun este ca cele din gama Donic Coppa sunt niste fete reusite, acum depinde ce model aveti.
Lemnul este un foarte bun, care daca inca sunteti la inceput nu merita schimbat. Pentru un plus de viteza ajustati din fete.
O optiune ar fi sa incercati niste fete mai rapide gama Donic Bluefire, sunt cele mai apropiate de celebrele Butterfly Tenergy, atat ca spin cat si ca viteza, avand o textura a buretelui foarte asemanatoare.
V-as recomanda Donic Bluefire M2 2.0mm, sau Donic Bluefire JP 02 2.0mm, sunt sigur ca lipsa de viteza de care duceti nevoie acum se va compensa.

Spor la treaba !

Pentru lemnul Stiga Infinity VPS ce fete imi recomandati?

Multumesc.

Va salut,

Lemnul Stiga Infinity VPS este un lemn foarte, foarte bun. Pe el merg foarte bine atat fete chinezesti cu o duritate mare a buretelui cat si fete europene mai moi.
Eu v-as sugera sa incercati totusi niste fete mai moi, pentru mai mult control, daca sunteti la inceput. Totusi daca aveti miscari oarecum automatizate puteti sa puneti pe FH o fata mai tare si mai rapid gen Yasaka Rakza9 , Donic Bluefire M1, Stiga Calibra LT sau de ce nu Butterfly Tenergy 05 iar pe BH sa ramaneti la ceva mai soft, mai moale, de control ca Yasaka Rakza 7soft, Joola X-plode Sensitive, Joola Samba +, Donic Bluefire M3, JP 03, Stiga Boost TC sau de ce nu Butterfly Tenergy 05FX, 64FX, 80FX !

Spor la treaba !

Salut
Recent am participat la turneul A de la tt.arena.buc.intrucat sunt amator 100% aceste contacte cu tenisul prof sau semiprof imi ridica mai multe probleme din care cele mai multe constructive.ce am observat la acest ultim turneu: joc bine primele 3 seturi in care fac puncte pe atac (serva buna si atac pe prima sau a 2a minge)cu procentaj de reusita.apoi nu ma mai pot concentra si pierd de la 2-0 pt.mine.eu o pun pe seama caderii fizice(am 120 kg...) dar cred ca mai e si alta cauza.nu pot sau nu stiu sa pun mingi pe masa.nu imi iese.daca obosesc ar trebui sa pun pe masa fara atac sau atac pe mingea 4.5 sau 6 care poate fi mai potrivit.
Joc cu un konglinghui si pana in turneu inclusiv am avut 2 fete tibhar genius max.la fel.acum am pus joola energy de 2 si 729 max.ultima o tin pe rever.nici cu o setare nici cu alta nu pot aseza pe masa cum vreau eu.ma gandesc ca nici cu alte fete mai defense nu ar merge pt ca nu mai am atac corespunzaror.
Va rog un sfat!
Joc de 3 ori pe sapt.alte variante de antrenament nu am

Va salut,

La prima vedere pare sa fie o problema tehnico-tactica. Nu cunosc tipul de antrenament pe care il faceti ca sa fiu mai obiectiv.
Partea cu setup-ul este sa zic asa mai mult de antrenament, dar avand 120kg ceea ce e destul de mult banuiesc ca jocul dvs este mai mult static, iar atunci v-ar ajuta pe BH o fata de tip defensiv, iarba, sandvich sau un soft de 1.5mm gen Donic Slice.
Veniti odata la Viva Sport sa va fac gratuit un mic review dupa care va zis exact ce aveti nevoie !

Toate cele bune,

Cu prima ocazie vin la viva si probam jucatorul!sunt greu si nu am un joc de picioare ori plasament grozav dar sunt convins ca si paleta conteaza.
Am probat si iarba/sendwish dar nu ma impac..inclusiv un superdefence de 1.3.
Am mai dat cu un lemn facut de dan universal fh=off/bh=off- cu tibhar genius max.sare in toate direcțiile..am mai pus pe un lemn comun o iarba ox longpimps cu omega vega5 de 2.ridic prea sus si de multe ori nu dau peste fileu iar fh.ul nu mai e agresiv si nici control.am probleme multe!!

Buna ziua,

As dori o recomandare pentru o noua paleta (cea veche TB ALC + Xiom Omega 4 Euro 2 mm s-a dus ...).
Ma intereseaza un setup asemanator, poate cu mai mult control. Am primit urmatoarele recomandari:
- lemn Xiom Vega Euro / lemn TB Spirit + fete Xiom Vega Europe 2mm;
Nu prea stiu ce sa aleg.

Va multumesc.

1,5-2

1,5-2

Spune-mi te rog care e diferenta la joc intre fetele 1,5 - 1,8 - 2mm pt ca porducatorii dau aceleasi caracteristici.
De exemplu VICTAS 1,5 versus VICTAS 2mm

MERCI

Buna seara,

incerc sa fac pasul de la o paleta hobby catre una mai buna.

Sunt la un nivel hobby, nu am un stil definit, jocul practicat de catre mine cred ca este unul mixt.

1. serviciul - incerc sa alternez, topspin FH sau BH, scurte, lungi, cu efect lateral, taiate, mai inalte, mai joase, stanga, dreapta, cum pot pentru a destabiliza cat mai mult adversarul la primirea serviciului.

2. in timpul jocului ma rezum cat mai mult la a pune mingea pe masa intr-un loc cat mai incomod pentru pozitia actuala a adverarului, incerc cat mai mult sa nu-i dau sansa adversarului sa traga, dar in acelasi timp incerc sa-l determin sa trimita suficient de bine mingea pentru a putea trage eu. Dau multe mingi taiate atat cu FH cat si cu BH.

Jocul meu este cam la 0.5-0.7 m de masa, maxim 1.5m cand incerc sa scot ce trage adversarul.

Paleta cu care joc este BUTTERFLY SCHLAGER GOLD WELTMEISTER, cred ca se potriveste cu stilul meu de joc, este prezentata ca avand 90 spin, 80 speed, 80 control.

Am citit multe pagini din acest thread si cred ca un lemn ALL/ALL+ s-ar potrivi jocului practicat de catre mine (in principal imi doresc un control cat mai mare dar in acelasi timp sa aiba si ceva speed), nu stiu ce alegere sa fac intre Yasaka Sweden Classic si Yasaka Silver All Wood, am vazut de multe ori recomandata Yasaka Sweden Classic dar Silver All Wood am vazut ca are sweet-spot-ul mai mare ceea ce cred ca ar fi un plus pentru mine. Ce ma sfatuiti?

V-as ruga sa ma ajutati in alegerea fetelor deoarece aici este o diversitate foarte mare si cred ca este foarte important ca fetele sa completeze cat mai bine lemnul.

M-ar ajuta daca mi-ati indica mai multe combinatii de la diverse brand-uri.

Va multumesc anticipat!

Salut,

?n urma recomandărilor primite pe forum, am făcut trecerea de la o paleta hobby la una custom și ?ți pot recomanda și eu mai departe:
Yasaka sweden classic
Yasaka Rakza 7 soft max pe FH și de 2.0 mm pe BH

Cred că ți-ar plăcea :)

multumesc mult dutzu, eu ma gandeam la Yasaka Rakza 7 2.0 mm pe FH și Yasaka Rakza 7 soft de 2.0 mm pe BH dar nu stiu cat control s-ar pierde pe FH dar cred ca ce ai spus tu s-ar putea sa fie mai bine.

Alte pareri? Dl. Durdun sau grasomega?

Alte pareri? Dl. Durdun sau grasomega?

George Durdun e angrenat zilele astea in Turul Diviziei A ce are loc la Buzău, iar Cristi Cionoiu ((at)grasomega) a suferit o interventie chirurgicala la genunchi si probabil trebuie să se recupereze, așa că dacă aveți un bob de răbdare o să vă sfătuiască unul dintre ei imediat ce intră pe forum. O zi buna!

Back
Sus