Durdun Gheorghe
organizator principal
Succes !
Sa fie intr-un ceas bun!
Succes!
Multumesc baieti !
- - - Actualizat - - -
Puteti vizualiza aici catalogul andro 2017-2018 !

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Succes !
Sa fie intr-un ceas bun!
Succes!
Multumesc Bogdan !Succes, Georgica!![]()
Multumesc RemyBaftă multă și sănătate.
Multumesc MihaiOrice initiativa care duce la dezvoltarea tenisului de masa in Romania si a acestei minunate comunitati merita apreciata. Mult succes.
Multumesc !mult succes si de la mine
Multumesc Radu !Georgica, multa bafta si spor la vanzare!
Multumesc Beni ! Intradevar, toate produsele sunt de o calitate foarte buna.Felicitari pentru initiativa si succes! Ma bucur ca ati adus Andro in Romania, sunt materiale de o calitate foarte buna. Chiar am achizitionat recent Rasanter si sunt fete super, Andro Treiber Z e un lemn excelent, sper sa afle lumea si sa inceapa sa foloseasca si Andro!
Multumesc Kdt ! Si acum au lemne de referinta.Primul meu lemn profi a fost Andro super cor cel ,
La vremea respectiva era cel mai frumos lemn de pe piața
Succes George!
Mult succes George.
Multumesc LeoCe-l cocolositi atata ,,,,,, Daca ai preturi bune faci treaba ,,, daca nu sti tu prea bine George cum este ramai cu reclama, desi nu stiu daca depinde de tine acest lucru,,, daca da,! astept oferte !!! :biggrin: ,,,,Bafta!
Multumesc Nea MateiIti doresc mult succes George !
Salutare,
Ma documentez de vreo 2 zile, incercand sa aleg o paleta adecvata pentru mine, insa cu cat citesc mai mult cu atat mai mult intru in ceata.
Initial ma gandeam la o paleta pre-fabircata, dar vazand ca accentul se pune foarte mult pe palete custom am decis sa va intreb parerea.
Bugetul meu ar fi aproximativ 200 de lei, din mai multe motive:
- Experienta mea in tenis de masă provine din copilarie, cand jucam cu palete dintr-un singur strat si fara burete, deci sa zicem ca stiu sa joc recreational si stiu sa dau efecte de baza, insa nu stiu sa atac sau sa anulez efecte date de oponent foarte eficient.
- Am re-inceput sa joc recent, odata cu schimbarea locului de munca, unde sportul de recreere preferat este tenisul de masa, deci doresc sa am o paleta care ma ajuta intr-o astfel de situatie, nu neaparat intr-un mediu competitiv.
- Nu doresc sa distrug o paleta extrem de scumpa
Ati putea sa-mi recomandati o paleta, pre-fabricata sau customizata in bugetul respectiv tinand cont si de natura necesitatilor?
Eu asa dupa mintea mea m-am gandit la Cornilleau Perform 500 sau Palio Expert 2 / Butterfly Zhang Jike Platin (fiind f. recoamndate in afara).
Pana la urma cam orice ar fi un upgrade, fiindca acum joc cu o paleta Joola Python care a trecut demult de prima tinerete...
Multumesc anticipat!