Intrebare către conducerea Amatur (4 Cititori)

robert1969

active member
senior
Scor reacție
282
Vârstă
55
Locație
Petroșani
Numele meu este Popovici Robert Gheorghe din Petroșani și particip la categoria Open în cadrul Amatur. Sunt lider județean în Hunedoara pentru al doilea an consecutiv la cat. OPEN și în prezent nr .3 național la aceeași categorie , întrebarea mea este următoarea : - este corect ca jucătorul Palecsar Nicolae din Satu Mare care tot anul a participat la cat. Elite și pe bună dreptate a acumulat mult mai multe puncte la Elite decât mine la OPEN să coboare în luna septembrie la cat . OPEN cu un MP de 37,23 de la MP 40,78 cat avea in luna aug 2025 și sa urce pe locul 2 național la cat OPEN ?? Menționez ca el este și nr. 1 la cat . Elit și va beneficia de tricoul de lider județean Satu Mare la Elite.
Nu mi se pare corect ca el să obțină și tricou de lider judetean la elite și titlu de nr 2 național la open, sau poate greșesc eu . Abia aștept un raspuns avizat de la cineva din conducerea Amatur . Vă mulțumesc mult !!!

Răspunsul se găsește în Regulamentul Amatur: Nu sunt eligibili jucătorii care retrogradează în cursul anului competițional.

KYpTL2p.md.jpg

Răspunsul se găsește în Regulamentul Amatur: Nu sunt eligibili jucătorii care retrogradează în cursul anului competițional.

KYpTL2p.md.jpg
Da mulțumesc mult de răspuns dar el figurează în clasamentul național open pe locul 2 începând de la 1 octombrie 2025. Asta nu înțeleg . Mulțumesc mult

Nu trebuie să vă uitați la clasamentul la zi. Pentru premiile acordate la Turneul Campionilor clasamentul este cel de la sectiunea "Top 4":

Asta am înțeles pentru lideri județeni așa este dar podiumul național nu este specificat în Top 4 și știu ca și anul trecut au fost premiați și cei din topul național.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus