Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Mihai-Gabriel a spus:Joc cu Kreanga Carbon de vreo doi ani ... Cam ce ar fi de spus: într-adevar e o "vopsea" si nu o "folie" care favorizeaza desfacerea cu usurinta a fe?elor dupa un antrenament; dar ai ?i mari b?t?i de cap datorit? faptului ca trebuie să relipe?ti fe?ele dup? dou? ore de joc, fiindc? se dezlipesc. Mie nu mi s-a 'co?covit' deloc lemnul, dar am folosit numai solu?ii de lipit profesionale si nu toluen sau mai stiu eu ce improviza?ii. Oricum, stratul de "vopsea" e destul de gros...
Pe de alt? parte, e un lemn care nu e deloc u?or de st?pânit: daca nu ai lovituri corecte ?i dac? e?ti obișnuit să joci aproape de masă mai bine stai departe de el.
Cred că cel mai bine se potrive?te celor care sunt obi?nui?i să ini?ieze atacul ?i au un joc în for?? la semi-distan??. Am încercat foarte multe combina?ii de fe?e, dar doar câteva s-au comportat cât de cât ok pt stilul meu: Bryce (1,9); BryceFX (1.9 mm), Sriver FX sau EL (2.1 mm), si Yasaka Mark V 30 (2 mm). Nu este un lemn recomandat începătorilor...P?rerea mea.
Visco apropo, ca ?i Ishlion-ul t?u, cred că tehnologia de fabrica?ie e asem?n?toare. M? întreb dac? sunt diferen?e majore între cele dou? lemne. Poate ne întâlnim să schimb?m ni?te impresii...
nickson a spus:mi se pare o combinatie ff reusita intre viteza si control. poate de aceea ma regasesc in acest lemn.
l-am luat, avand drum prin bruxelles direct de la dandoy sports. intr-adevar, ciudatenia mare este cu lipitul. noroc ca mi-am luat un bidon de un litru de glue...
se dezlipeste ff usor si ff repede. cu siguranta este o tehnica anume de lipt la el, avand in vedere acel strat de vopsea sau ce o fi care acopela lama.... am incercat mai multe tehnici, insa se pare cea a lui mihai este cea mai buna. acum sa vedem , maine seara merg iar la una mica cu baietii...
daca mai aveti tipsuri legate de lipire, va rog sa postati...
multumesc[/quote
Eu folosesc Cliky Press de la Yasaka si nu am avut nici o data probema asta cu dezlipitul aiurea. Dar atentie, nu trebuie nici sa exagerezi cu presa pt ca reduci elasticitatea feței. O presiune moderata timp de 30 min- 1 ora, este suficienta. Bineinteles ca depinde de adeziv.