Lemne Butterfly cu fluture negru

Greu de spus... Normal, pe locul 1 ar fi lemnul cu care joc acuma, nu? :unconscious: Este vorba de Mizutani ZLC varianta veche, fara holograma, fara fluture negru. în rest nu stiu ce sa zic. Adevarul este ca nu am dat cu toate pentru ca am avut prea multe iar o parte dintre ele le-am restaurat si mi-a parut rau sa mai dau cu ele pentru ca le-am păstrat în colecție.

n-am avut ocazia sa testez foarte multe lemne pana acum, insa feelingul pe care mi l-a dat un cresail cu fluture negru a fost ceva unic :) pe de alta parte insa, n-as schimba lemnul din semnatura, desi atractii poti gasi la tot pasul. :)

Imi pare rau ca nu ai zis nimic de cele 2 schlager carbon off+ pe care le ai. Din punctul meu de vedere nu gasesti in ziua de azi 5 lemne cu raportul putere (explozie)/control mai mare (dar poate sunt eu prea atasat de el).

PS. Daca vrei sa scapi de unul dintre ele, astept un mesaj privat cu un pret.

PPS. Felicitari si astept si un Kreanga Carbon albastru in colectie

Salutare!

Atasez cateva poze cu lemnul meu TBS

14c90c5d2a3b814a42faaa465064bc71.jpg
90d8688ede23c9e35639af2d937457f6.jpg
98a979a71b7eb975bb50ebdc98897570.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cresail și Adolescen, două din cele mai renumite lemne ale anilor 90’, primul fiind recunoscut ca lemn utilizat de unii jucători ai naționalei României.

Foarte frumoase lemne de colectie, dar din echipa nationala a Romaniei nu mai joaca nimeni cu așa ceva. În afara de Eduard Ionescu care joacă cu Tibhar Fortino Force și fețe Hybrid K3, ceilalti joaca cu SZLC-uri Butterfly și fețe Dignics și Tenaji (eu așa am informații, dar nu sunt verificate).

Foarte frumoase lemne de colectie, dar din echipa nationala a Romaniei nu mai joaca nimeni cu așa ceva. În afara de Eduard Ionescu care joacă cu Tibhar Fortino Force și fețe Hybrid K3, ceilalti joaca cu SZLC-uri Butterfly și fețe Dignics și Tenaji (eu așa am informații, dar nu sunt verificate).

Corectă afirmația dumneavoastră. Am neglijat să spun eu folosite în trecut de unii jucători ai echipei naționale. Dacă nu mă înșel, Filimon mai mult ca sigur și parcă și Cioti.

Back
Sus