VÂND lemne Butterfly

Up, valabil. Mai adaug o Viscaria maner FL(putin modificat) 86,5grame in stare acceptabila-570 de lei. Voi adauga poze in cursul
zilei si un ishlion tamca ULC maner drept, stare foarte buna-1200 de lei!

Adaug si un Innerforce Layer ZLC, stare excelenta maner FL, 88 grame la 930 de lei transport inclus prin posta romana!

Innferforce ZLC vandut, valabil restul si mai adaug:
-Innerforce ALC maner FL, stare cum se vede in poze la 450 de lei(transport inclus cu posta)
-Andro Treiber CI Off maner drept doar probat, ca nou la 330 de lei(transport inclus cu posta romana)
charlotte mew poems

Mai adaug la vanzare urmatoarele lemne
-Lin Gaoyuan ALC maner FL nou nout in cutie- 820 de lei cu transport inclus
-TB ALC stare excelentă maner FL la 710 lei cu transport inclus
-Harimoto Tomokazu innerforce ALC maner FL ca nou-790 de lei cu transport inclus.

Salutare, o sa va spun sigur astazi…dar din ce imi aduc aminte au in jur de 87-88 ambele!

Am un Freitas alc... 86 grame... stare buna.... nu facem un schimb și mai dau diferenta..... Am un Lin Gaoyuan.. parca acesta e un pic mail lent.... și prefer sa am 2... deși nubjoc eu f. Mult.... Ce zici?

Adaug un Zhang Jike Alc maner Fl la 650 de lei cu transport inclus prin posta romana la plata in cont!

Up! Revine la vanzare si Innerforce-ul ZLC, aveti fotografii pe pagina “2” la pretul de 880 de lei cu transportul inclus!

Back
Sus