Buna!
A sosit lemnul de la D-l Levi...Nu am mai avut rabdare si am aruncat 2 fete hurricane 3 pe el...In paralel am mai pus si pe un Xiom zetro quad aceiasi marca de fete...si am facut un mic test la rece...Se pare ca acest lemn confectionat de D-l Levi, doar ca nu a venit etichetat ca si Butterffly sau mai stiu eu ce firma ca altfel nu stiam ce fel de lemn ar fi din cauza constructiei impecabile ce a facut-o acest om minunat.Lemnul a fost comandat de mine in acest fel: sa aibe efect mare(deci dwell time-ul cat mai ridicat),viteza si control cat il poate scoate d-l Levi mai mare si materialul sa fie deschis la culoare(alb)...Materialul folosit de d-l Levi: Kiefer und pappel,(in germana) deci, pin (scandinav) si plop +carbon stratimat...Un carbon light foarte subtire.Si m-am trezit ca mi-a aterizat acasa un lemn exact pe gustul si cerintele mele...Cand am scos lemnul din colet scria cu un "creionas" pe o parte al lemnului : FH(forhand), (in mintea mea am zis : se pare ca omul a scris FH pentru ca el l-a construit si asa a considerat dansul ca trebuie sa fie).ok...l-am luat in mana si, INCREDIBIL.Asa priza nu mi-a mai fost dat sa intalnesc la niciun lemn...Chiar daca inchizi ochii si iti da cineva lemnul in mana nu ai cum sa gresesti pentru ca se cere singur...Superba priza, cum spunea si D-l Aurel mai sus...pur si simplu se lipeste de mana...Lemnul foarte usor, 74 grame, dar cu o putere incredibil de mare la o asa greutate... la lovire cu paleta in minge avea o senzatie fantastic de elastic, doar ca fetele fiind mai lipicioase nu avea atatea batai mingea pe paleta...As scrie mai multe despre acest lemn dar abia astept sa dau cu el la masa sa vedem ce melodii scoate din el...Nustiu cum sa va spun dar nici nu as face reclama,nici pentru d-l Levi si nici pentru alte firme, dar nu aveti de unde sa stiti ce pute-ti pierde.
Incredibil...am stat cu parul ridicat de emotii cand loveam cu paleta mingea...am sa revin cu poze si cu impresii dupa ce testez la masa de joc.Inca odata va multumesc din suflet d-le Levi pentru acest lemn(o bijuterie)si FELICITARI!La cat mai multe!
PS: o faza tare dura: cand am comandat lemnul, i-am scris d-lui unde pot sa fac plata ? Raspunsul a fost de necrezut: - Nu va grabiti cu plata ! Plata se face dupa ce primiti lemnul si-l testati. apoi daca va convine platiti, daca nu...trimite-ti lemnul inapoi la adresa...am ramas masca, pentru ca nustiu cine mai lucreaza asa ca dansul...mai mult ce pot sa spun...trage-ti si dv-stra concluzii...
Aveti un mic filmulet doar cu saritura bilei si efectul dat de cele doua lemne : xiom zetro quad si Home Made Levi