Lemne vechi vs noi

alexandru29

rookie
junior
Scor reacție
5
Va salut dragi colegi ... pana la urma lemnele vechi inafara faptului ca au o valoare de colectie sau sentimentala merg mai bine ?
Ca pana la urma vorba ca nu se mai fabrica lucrurile cum erau o data o aud des in orice domeniu la tv la masina de spalat etc etc si daciile vechi aveau tabla mai groasa :))
Merg mai bine cele vechi ? Si mai bine in ce sens ? ( au un simt mai bun .. mai bun in ce fel ) ?

Tu ai cumpara o masina de spalat veche de 10 ani la un pret de 3 ori mai mare decat acelasi model nou?

La o sticla de vin de 50 de ani doar eticheta e garantata. Continutul poate fi indoielnic, de la "varsta".

Îți voi povesti experiența mea. Mi-am dorit foarte mult un timo boll spirit și mi-am luat anul trecut unul fluture inegal (probabil din 2010-2013 dacă mă iau după serie și ce am mai citit pe alte forumuri ), pe care am dat undeva spre 1000 de lei. Am jucat cu el cam vreo 4 luni apoi mi-am luat un timo boll alc din magazin, ales cu fix același gramaj. Și am mutat fețele de pe spirit, pe lemnul nou. Ei bine, simt că lemnul nou timo boll alc are un feeling mult mai plăcut și am ajuns la concluzia că puteam lejer să-l iau din prima direct pe acesta. Dacă nu ești vreun jucător cel puțin semi profesionist (cu mega simț când vine vorba de lemne) sau colecționar super pasionat, consider că mai bine iei un lemn butterfly nou de la magazin sau nou/doar probat de pe forum și economisești câteva sute de lei lejer.

Eu am un timo boll alc 84 grame tot fluture inegal e si varianta aia solzi de peste dar e ST ( tot cam 2012) . Am cumparat recent unul nou 86 grame FL. cel nou are o idee mai multe vibratii si posibil o idee mai lent . Dar diferente mici in limita variatiilor naturale as zice

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus