Liebherr 2019 ITTF World Table Tennis Championships

Având în vedere că sâmbătă vor avea loc fazele finale la Campionatul Mondial de Tenis de Masă de la Budapesta și rămân niște mese libere, propun organizarea unui Turneu B++ ca să nu-și iasă băieții noștri din m?nă.
Puteți înscrie și câțiva chinezi, din cei care nu prind semifinalele. :)

Inscrieri B++ WTTC 2019 - on 25.04.2019 at 22:15:39

1. Simon Csaba, Targu Mureș, 33 - 43,83 - E
2. Raducan Bogdan, Craiova, 78 - 38,14 - E
3. Curut Gabriel, Timișoara, 149 - 34,37 - E
4. Creinicean Liviu, Oravita, 274 - 32,68 - O
5. Rada Florin, Pitești, 221 - 29,1 - O
6. Beches Andrei, Sibiu, 260 - 28,84 - O
7. Gheorghe Nicu, Drobeta Tr Severin, 103 - 27,56 - OW
8. Bocaniala Norocel, București, 176 - 27,21 - O
9. Cioveie Bogdan, Oravita, 426 - 18,07 - A
10. Stoian Sorin, Curtea de Argeș, 315 - 17,3 - A
11. Sterczer Sandor, Sanzieni, 380 - 16,03 - A
12. Ciurca Ovidiu, Targu Mureș, 1502 - 13,5 - AW
13. Sarcani Andrei, Targu Mureș, 1050 - 9,36 - IW
14. Vela Gabriel, Timișoara, 1192 - 7,08 - I

Din cei "depistați" deja de Facebook că sunt la fața locului am alcătuit lista - deschisă - de mai sus.

Photo prin amabilitatea: Andrei Sarcani, Bogdan Raducan, Sandor Sterczer, Beches Andrei.

Poti sa pui si tot staful din Frtm care e de cel putin un A++ mai mic��
Cred ca erau vreo 50.

- - - Actualizat - - -

Având în vedere că sâmbătă vor avea loc fazele finale la Campionatul Mondial de Tenis de Masă de la Budapesta și rămân niște mese libere, propun organizarea unui Turneu B++ ca să nu-și iasă băieții noștri din m?nă.
Puteți înscrie și câțiva chinezi, din cei care nu prind semifinalele. :)

Inscrieri B++ WTTC 2019 - on 25.04.2019 at 22:15:39

1. Simon Csaba, Targu Mureș, 33 - 43,83 - E
2. Raducan Bogdan, Craiova, 78 - 38,14 - E
3. Curut Gabriel, Timișoara, 149 - 34,37 - E
4. Creinicean Liviu, Oravita, 274 - 32,68 - O
5. Rada Florin, Pitești, 221 - 29,1 - O
6. Beches Andrei, Sibiu, 260 - 28,84 - O
7. Gheorghe Nicu, Drobeta Tr Severin, 103 - 27,56 - OW
8. Bocaniala Norocel, București, 176 - 27,21 - O
9. Cioveie Bogdan, Oravita, 426 - 18,07 - A
10. Stoian Sorin, Curtea de Argeș, 315 - 17,3 - A
11. Sterczer Sandor, Sanzieni, 380 - 16,03 - A
12. Ciurca Ovidiu, Targu Mureș, 1502 - 13,5 - AW
13. Sarcani Andrei, Targu Mureș, 1050 - 9,36 - IW
14. Vela Gabriel, Timișoara, 1192 - 7,08 - I

Din cei "depistați" deja de Facebook că sunt la fața locului am alcătuit lista - deschisă - de mai sus.

Pe mine ma poti trece organizator de acolo sus de la Louge Vip.

- - - Actualizat - - -

Polotca Stefan,Motorga Dorin,Bianca Stoianovici,Fulop Laszlo,Janosi Attila,Maxim Valentin,Pavel Calin,Pelaghe Ion,Kantor Imre,Kiss Janos,Iana Remus,Ciucioiu Dorin,Balasz Kocsis,Gabor Sebastian,Gita Dan,Roman Bogdan. .Si inca cativa care nu imi vin in minte.

- - - Actualizat - - -

Dar maine o sa fiu mai atent si ii voi trece pe toti pe care ii vad .

Ultima editare:

O poza care spune multe.Parca esti in China.Ding Ning contra Liu Shiwen inconjurate de reclame in chineza,arbitru principal asiatica.

Alvaro Robles Ovidiu Ionescu Makes History at Liebherr 2019 WTTC

Alvaro Robles Ovidiu Ionescu Makes History at Liebherr 2019 WTTC

Day 6: https://www.ittf.com/2019/04/26/follow-day-six-live-budapest/

Finala feminina: LIU Shiwen CHN - CHEN Meng CHN maine de la ora 14:00

Desi condusa cu 2-0 de DING Ning, LIU Shiwen revine fantastic si face 4 seturi la rand intr-o maniera rar intalnita (setul 5 la 0, setul 6 la 2 !!!))
In cealalta semifinala feminina CHEN Meng o invinge categoric pe rivala WANG Manyu CHN (4-0).
Rezultatele zilei 6: http://results.ittf.bornan.net/ittf-web-results/html/TTE5000/results.html#/results

- - - Actualizat - - -

Recital NIWA Koki

Recital NIWA Koki

- - - Actualizat - - -

FALCK Mattias SWE in semifinale dupa 4-1 cu GAUZY Simon FRA, cea mai buna performanta din cariera sa (dar sa nu uitam pe cine are antrenor -Jon Persson)

Poti sa pui si tot staful din Frtm care e de cel putin un A++ mai mic��
Cred ca erau vreo 50.

- - - Actualizat - - -

Pe mine ma poti trece organizator de acolo sus de la Louge Vip.

- - - Actualizat - - -

Polotca Stefan,Motorga Dorin,Bianca Stoianovici,Fulop Laszlo,Janosi Attila,Maxim Valentin,Pavel Calin,Pelaghe Ion,Kantor Imre,Kiss Janos,Iana Remus,Ciucioiu Dorin,Balasz Kocsis,Gabor Sebastian,Gita Dan,Roman Bogdan. .Si inca cativa care nu imi vin in minte.

- - - Actualizat - - -

Dar maine o sa fiu mai atent si ii voi trece pe toti pe care ii vad .

Coroian Claudiu , Gherla
Pascu Adrian, Cj
Teleki Zsolt, Cj

AN Jaehyun KOR in semifimale dupa o victorie fantastica in fata compatriotului sau mai titrat, JANG Woojin KOR (4-3, cu 12-10 in decisiv, dupa ce Woojin a avut minge de set si meci)

- - - Actualizat - - -

IONESCU Ovidiu ROU/ROBLES Alvaro ESP in finala de dublu WTTC 2019 !!!!!

IONESCU Ovidiu ROU/ROBLES Alvaro ESP - APOLONIA Tiago POR/ MONTEIRO Joao POR = 4-3 (11-6, 3-11, 10-12, 11-7, 11-7, 9-11, 11-8)

- - - Actualizat - - -

Fantastica revenire in decisiv pentru dublul "nostru" de la 3-7 !!!

Suntem finalisti!!!
In ultimul set, 11-8 de la 4-8 !!!

Ultimele schimburi de mingi au fost MORTALE!

Se pare ca ia priit pregatirea lui Robles cu noi romanii,pacat ca nu m-a ales pe mine partener de dublu.��

Poate ca ma înșel , sper sa ma înșel , ca aceasta semifinala incredibila nu a fost difuzată de nici un post din România . Ar fi tare trist , ca așa o performanta și mai ales atitudinea din ultimul game sa nu fi fost difuzată , in condițiile in care azi am văzut alte meciuri difuzate de eurosport 2 dar tocmai meciul cu al nostru roman nu . In orice caz , multe felicitări , in primul rând , așa cum a încheiat comentatorul , pentru ? master class of motivation ?

Poate ca ma înșel , sper sa ma înșel , ca aceasta semifinala incredibila nu a fost difuzată de nici un post din România . Ar fi tare trist , ca așa o performanta și mai ales atitudinea din ultimul game sa nu fi fost difuzată , in condițiile in care azi am văzut alte meciuri difuzate de eurosport 2 dar tocmai meciul cu al nostru roman nu . In orice caz , multe felicitări , in primul rând , așa cum a încheiat comentatorul , pentru “ master class of motivation “

Cred ca-l da Eurosport 2 de la 23.59, adica peste 10 minute.

Poate ca ma înșel , sper sa ma înșel , ca aceasta semifinala incredibila nu a fost difuzată de nici un post din România . Ar fi tare trist , ca așa o performanta și mai ales atitudinea din ultimul game sa nu fi fost difuzată , in condițiile in care azi am văzut alte meciuri difuzate de eurosport 2 dar tocmai meciul cu al nostru roman nu . In orice caz , multe felicitări , in primul rând , așa cum a încheiat comentatorul , pentru “ master class of motivation “

La multe centre de pregatire din Germania se pune un marr accent pe pregatirea motivationala si pregatirea psihica .S-a vazut la amndoi scoala germana.

Apăi in reluare sa il tot dea și mai ales acum după victorie probabil o va face . Dar ideea era de transmisie live , cu un sportiv roman care obținuse deja o performanta remarcabila și iată ca a putut reuși una și mai deosebita

Dublul IONESCU Ovidiu ROU / ROBLES Alvaro ESP in finala WTTC 2019 !!!

Dublul IONESCU Ovidiu ROU / ROBLES Alvaro ESP in finala WTTC 2019 !!!

Calificare in finala a dublului Ionescu/Robles !! 4-3 cu APOLONIA Tiago POR/MONTEIRO Joao POR ((11-6, 3-11, 10-12, 11-7, 11-7, 9-11, 11-8 ), dupa o fabuloasa prestatie in decisiv, cu intorcere de scor de la 3-7 !!!

Day 6 review:

FINALA DE VIS, la dublu baieti, azi de la ora 13:00 IONESCU Ovidiu ROU/ROBLES Alvaro ESP - MA Long CHN/WANG Chuqin CHN

Cu acest meci va debuta ziua 7.
Iata si programul zilei: http://results.ittf.bornan.net/ittf-web-results/html/TTE5000/results.html#/results/2019-04-27

- - - Actualizat - - -

Point of Day 6:

Back
Sus