Liga Amatur 2013 - seria a 7-a - Transilvania Nord

Florin as putea sa tinem la cluj etapa pe echipe la club Beyond Sports la fabrica de bere am 8 mese profesionale.Asta acuma pe 13 aprilie daca vreti !!
- - - Actualizat - - -
Am incercat sa te sun Florin da nu ai raspuns deci se poate tine la cluj acuma sambata
Si as mai avea de adaugat sa se grabeasca sa ne dea un raspuns afirmativ cat mai repede cu putinta sa nu ne facem alte planuri in aceasta sambata,iar altii care lucreaza sa aiba posibilitatea DIN TIMP,sa-si gaseasca inlocuitor la servici.De asemenea propun ca echipele,cele 4 care se lupta la amatori sa joace fiecare cu fiecare,iar clasamentul rezultat sa fie unul definitiv,adica sa nu mai existe si un retur al competitiei(presupun ca dornenilor nu le convine sa cheltuiasca in plus si pentru un eventual retur la jocul pe echipe).
- - - Actualizat - - -
Am rezolvat sala

Am fost cam ocupat zilele astea, am vorbit acum cu Anitei Marcel si o sa posteze el conditiile de joc pentru 13 apr (la Cluj).
Echipa Speed nu poate participa sambata asta, asa ca ramane sa vedem cum o sa recuperam pana pe 8 iunie cand este sfarsitul sezonului regional.

Am confirmare de la 4 echipe astept confirmarea domnului Capota Gugu diseara imi da raspunsul.
- - - Actualizat - - -
SAMBATA 13 APRILIE SE VA JUCA PRIMA ETAPA DIN CAMPIONATUL AMATUR TRANSILVANIA NORD IN COMPANIA A 5 ECHIPE.
LOCATIA. CLUB BEYOND SPORTS ET 2.
STRADA . BERARIEI NR 6 ( fosta fabrica de bere).
AM CONFIRMARE DE LA URMATOARELE ECHIPE.
SOMESUL CLUJ.
T.C.TEODORA NASAUD.
OLIMPIA CLUJ.
MOBISTIL BISTRITA.
CLUJ-NAPOCA.
tarif 30 lei echipa.

Ultima editare:
Cluj TT
1. Miron Mihai - Capitan de echipa 0740264046
2. Iusan Mircea
3. Farcas Vlad - 0756326814

olimpia cluj - cluj tt 5-0
olimpia cluj - t.c teodora 5-0
olimpia cluj - somesul 5-0
olimpia cluj - mobistil 5-1
cluj tt - somesul 5-4
cluj tt - t.c teodora 5-2
somesul - mobistil 5-3
mobistil- cluj tt 5-2
aceste meciuri s-au jucat azi .....
asteptam returul
MULTUMIM DOMNULUI GOGU GABRIEL SI NASCU SERBAN (OLIMPIA CLUJ) CARE A PUS LA DISPOZITIE SALA IN CARE SAU JUCAT CEA MAI MARE PARTE A MECIURILOR IN MOD GRATUIT

Ultima editare:
olimpia cluj - mobistil 5-0
cluj tt - somesul 5-4
somesul - mobistil 5-3
mobistil- cluj tt 5-2
asteptam returul
In primul rand, nu cred ca se va juca nici un retur! de abia am avut unde juca...
In al doilea rand, trebuie facuta o corectie: Olimpia Cluj- Mobistil Bistrița 5-1

In calendar este trecuta o data pentru retur .... speram ca bistrita sa ne poata gazdui . Acolo va fi altceva decat aici o organizare mult mai buna un spatiu de joc mult mai bun .

In calendar este trecuta o data pentru retur .... speram ca bistrita sa ne poata gazdui . Acolo va fi altceva decat aici o organizare mult mai buna un spatiu de joc mult mai bun .

Atunci se vor juca meciurile ce nu s-au jucat azi.
Deci, nu se va juca retur!
Sau cum te-ai gandit: meciurile nejucate azi, se vor juca de doua ori, adica tur-retur, in data de 8 iunie?! Acest lucru ar fi stupid!

Fara RUSINE

Fara RUSINE

Pacat ca atat de usor se poate bate joc de un grup de oameni ,care vin de la sute de kilometri sa joace cat de putin in conditii bune si au fost primiti intr-o sala de ultima categorie sa ma pot explica mai domestic.Din parte mea sa-i fie rusine la organizator si sa se lase de sport daca nu are nici cele mai mici detalii in organizarea unui concurs,sa-i faca cinste mare la domnul GOGu GABI ca a mai scos aceasta faza a concursului din........ .Am fost invitati la alta sala.O sala simpla curata,calduroasa, cu o ambianta placuta ,felicitari domnule Gogu Gabi si celorlalti colegi ai dumneavoastra care au grija de aceasta sala .Am trait sa o vad si pe asta sa fiu dus de nas in stilul cel mai josnic.
Nu mai zic nimic,(cu toate ca ar trebui sa discut pe toate site-urile despre ce am patit) va salut cu stima si mult respect al d-voastra prieten(la care le mai sunt prieten) MARCU de la VATRA DORNEI.

Serios ,,dus de nas,, credeti domnule MARCU ca sunteti singurul om din VATRA DORNEI care a venit la sala asta, de ce nu ai intrebat de altii ,,nu dau nume ,, da stiu ei, ca iti spuneau cum arata sala ca sa nu mai veniti la CLUJ daca nu va convenea eu asa consider da nu sa arunci in stanga si in dreapta ca organizatoru ca ca una si alta .
In primul rand nu eu am facut scandal si altii din alta echipa care nu vor sa dea cei 30 lei de echipa ca sa fie trimisi la domnul Sorin Botirca ca asa este trecut in regulament din cate am citit eu.
Sa fim seriosi cate mese DONIC WALDNER 25 AVETI LA VATRA DORNEI DOMNULE MARCU VASILE si cu asta am incheiat.
AM UITAT SA COMPLECTEZ CEVA ,,,, NU NE LUAM DUPA O SINGURA PERSOANA CA S-AR PUTEA SA GRESIM,,,,.
- - - Actualizat - - -
Vladut vezi ca umbrela ta ii la mine ,,iara ai lasat-o la sala

Unde e sala aia grozava?
- - - Actualizat - - -
olimpia cluj - mobistil 5-1
cluj tt - somesul 5-4
somesul - mobistil 5-3
mobistil- cluj tt 5-2

asteptam returul

MULTUMIM DOMNULUI GOGU GABRIEL SI NASCU SERBAN (OLIMPIA CLUJ) CARE A PUS LA DISPOZITIE SALA IN CARE SAU JUCAT CEA MAI MARE PARTE A MECIURILOR IN MOD GRATUIT

Despre ce sala e vorba?

Atunci se vor juca meciurile ce nu s-au jucat azi.
Deci, nu se va juca retur!
Sau cum te-ai gandit: meciurile nejucate azi, se vor juca de doua ori, adica tur-retur, in data de 8 iunie?! Acest lucru ar fi stupid!
Faza regionala se desfasoara primavara, avand rezervate doua date in Calendarul AmaTuR.
Se organizeaza campionate regionale in 8 centre Amatur repartizate in 8 regiuni (anexa I).
Mod de desfasurare:
In functie de numarul de echipe, in fiecare centru se vor forma una sau doua grupe de cate 6-8 echipe, care vor juca fiecare cu fiecare,tur-retur . Modul si datele de disputare se vor finaliza de comun acord in fiecare centru; se va urmari ca dupa incheierea fazei regionale, primele 4 locuri sa fie stabilite distinct.
Echipele de la OPEN eu cred ca nu mai are rost sa mai joace inca odata cu amatori (desi mi-ar placea) pentru ca diferenta e foarte mare . Dar amatori trebuie sa joace si returul dar sunt si meciuri care nu sau jucat inca .

D-nule Marcel degeaba ai mese Donic Waldner ,daca sant ampalsate unde nu trebuie ,unde nu ai loc sa joci,unde nu este lumina buna,(neonul amplasat la 1,5 m inaltime deasupra mesei) iar suprafata de jos un beton nefinisat ,ce sa mai vorbim ? Nu te mai lega de astfel de treburi daca nu te pricepi ,mai bine lasa pe altii!!!!!!! Plus de asta nu am inteles chestia aia cu taxa pt.sala de 30 de lei pe care nu ai prezentat-o pe forum ??????

Alo carcotasii da anul trecut ati jucat pe gratis la sala din reghin sau bistrita ,,eu nu cred ce nai inteles ca erau pt plata salii ca in tara asta nimic nui gratis
- - - Actualizat - - -
Nici nu era necesar sa mentionez de taxa pt sala ca era de asteptat ,,nicaieri nu se joaca pe gratis.
- - - Actualizat - - -
Nu stiam ca a fost masurta distanta de la masa la neon

Lasa ca anul viitor te innvita D-nul MARCU la Vatra Dornei sa joci gratis!!!!!!

Lasa ca anul viitor te innvita D-nul MARCU la Vatra Dornei sa joci gratis!!!!!!

Nu a lovit nimeni direct in tine Marcel, ideea e ca in sali de tenis de masă de genul ala am inceput sa joc si eu si poate mai multi amaturisti, dar odata ce ai cunoscut conditii mai bune de joc,sali cu conditii pentru a face sport., nu are rost sa ne intoarcem din nou de unde am plecat, trebuie sa tindem pentru ceva mai bun tot timpul.Eu la urma urmei as fi jucat si acolo dar credema ca ar fi fost multi care nu ar fi jucat
Iar legat de suma de bani , probabil ca toti au avut ceva de adaugat pentru ca pe forum era scris 30 ron inscrierea de echipa iar la sala s-au trezit ca trebuie sa achite o alta suma de bani, mai mare evident.
Sper sa ma intelegi si pe mine ca am venit de la Vatra Dornei pentru acest turneu,a iesit ce a iesit, iar banii nu cresc la nimeni in copaci.

Back
Sus