Liga Amatur 2013 seria a IiI-a București

Ati transformat acuzatia de partinire in acuzatie de minciuna fara sa faceti o minima verificare.
Singura persoana care a jucat in toamna anului 2012 este Dumtra David.
Stiti foarte bine ca a renuntat sa participe la echipa din Topoloveni si va poate arata legitimatia care nu a fost vizata in 2013.
Ceilalti nu au participat in divizia B pentru toamna lui 2012 sau primavara 2013. Ca justitiar, ati putea verifica si d-vs, iar apoi sa va spuneti parerea cu dovezi.
Va repet, totusi, TOTI JUCATORII CU DREPT DE JOC IN AMATUR au drept de joc si intr-un turneu pe echipe: fie in divizia B, fie in Liga AMATUR, dar in nici un caz in amandoua in acelasi timp.

Propun doua variante:
-se joaca un singur joc, intre echipele prezente, iar celelalte se reprogrameaza (fiind 3 cu toat va fi foarte simplu )
- se reprogrameaza toate cele 3 jocuri pentru o data ulterioara (pana in 8 iunie).
Varianta pe care o vor alege INGINERII va fi si cea pe care vom merge.
Noi suntem de acord sa jucam maine dimineata, deci...ne vedem maine la ora 9 :)

Va rog sa verificati d-vs, este suficient ca nu a participat in divizia B din iunie 2012.

Boaca Valentin a jucat la nationalele din a. c. fara viza federatiei ? Altii au jucat in divizia B in campionatul 2012 /2013
si e posibil sa vizeze mai tarziu legitimatile pe anul 2 013 pt echipe de superliga ,div A sau B.

Iar orice nelegitimat (precum Bodeanu Dan sau Dinicescu Ion)se potate legitima si el in orice moment.
Totusi, daca nici unul dintre acesti amaturisti nu a participat pe echipe (in divizia B) poate participa in Liga Amatur, si isi vapierde acest drept la primul joc in B.

Va lamuresc eu vis-a-vis de legitimatia lui Vali Boaca. El joaca in Calificari Divizie in București si nu a participat la Divizia B in sezonul curent. Are viza FRTM si astfel a participat la CN Individual de Seniori, dar are si viza AMTM pentru a putea juca la competitia din București.

Iar orice nelegitimat (precum Bodeanu Dan sau Dinicescu Ion)se potate legitima si el in orice moment.
Totusi, daca nici unul dintre acesti amaturisti nu a participat pe echipe (in divizia B) poate participa in Liga Amatur, si isi vapierde acest drept la primul joc in B.
Era problema de vizat legitimatie a.c . nu de legitamare dl. BODEANU dar vad ca dupa ce bramburiti propriu regulament va martirizati impreuna cu mine intr-o ironie ieftina.

Pacat ca din atatia amaturisti talentati care joaca in București n-au fost in stare sa se adune inca de o echipa.
Se accepta inscrieri intirziate, inainte de etapa de retur?

Eu vreau, da nu ma lasa regulamentu' cu MP-urile.
Da tu , Dane, de ce nu faci o echipa cu Viorel si inca 2, care va stiti bine.
La voi ma refeream, de fapt. Rabdati sa stati asa, sa se duca la etapa finala altii in locul vostru?

Eu am jucat deja la Kombat-Viva deci nu pot juca la a doua echipa:)
- - - Actualizat - - -
Noi sintem pe locul 2 deci mergem;)
- - - Actualizat - - -
din trei echipe dar asta este

Kombat Viva respectiv Viva Fors Oan. Putem juca returul sambata dupa ora 14 sau duminica dupa ora 12. La Vivasport sau Top Arena.
Preferam sambata.

As putea da componenta echipei abia duminica seara(asta daca nu e prea tarziu).din pacate pana la aceata ora nu am reusit sa iau legatura cu colegii mei.

S-ar putea juca saptamana viitoare, cate unul sau doua jocuri pe seara. Daca aveti propuneri, sunati-ma sa stabilim cum si cand le programam.
Pana incepe returul, se mai pot inscrie echipe. Asteptam inscrierea si componenta echipei.
Dc. dorim sa respectam regulamentul si calendarul retur nu mai exista.(derogare la retur poate fi pana la 6 sept.2013)
In momentul de fata se stiu echipele calificate si componenta lor dc ramane aceeasi fara transferari.
Sistemul de desfasurare este o necunoscuta.
PROPUN ECHIPELE DE LA OPEN SA DISPUTE PARTIDELE DUPA ORELE 14.

se inscrie urmatoarea echipa:
nume : T. T. FRIENDS
componenta:1.LUTA PETRE
2.NEDELCU MARIN
3.VASILE GELU IULIAN
4.POENARU ADRIAN
5.MATEI RAZVAN
NR TELEFON REPREZENTNT AL ECHIPEI: 0731081108
vom putea disputa meciurile echipei noastre incepand de luni 17.06.2013.
multumesc pentru intelegere

Back
Sus