VÂND Lipici

Bubucrys

organizator local
Scor reacție
2.022
Vârstă
50
Locație
Piatra Neamț
Vând lipici pe baza de apa cine a cumpărat de la mine stie despre ce lipici e vorba.
25 lei 100 gr transportul nu este inclus in preț,pentru o cantitate mai mare pretul este negociabil, lipirea si dezlipirea se face foarte usor.
Voi reveni cu un filmuleț!!!
0740697281

Ultima editare:
700 ml vreau si eu. Recomand lipiciul, e foarte bun, lipeste foarte bine si se dezlipeste usor de pe burete . Prefer sa mi fac stoc in caz ca nu se mai gaseste fiindca de alte branduri nu am fost multumit.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Pleaca către Barsa ionuț 700 ml și către Marcu Vasile 1000 ml , sa ne vedem sănătoși .

Oferta!!!
Doar săptăm?na asta!!!
La cumpararea a unui flacon de 500 gr de lipici pe baza de apa pretul este 100 lei!!!!:|

Ultima editare:
Salutare.
A plecat spre Reghin- Marian Florin 500 gr
Spre Brașov - Mihai Galiu 1750 gr
Spre Vișeu de Sus - Galban Calin-500 gr
Să-l folosiți sănătoși lipiciul!!!

Mulțumesc frumos! Super lipiciul și la cel mai bun preț, lipește foarte bine!! Recomand cu încredere, vânzător foarte serios și de omenie, Bubu!!

Multumesc!!Azi am primit coletul,totul e perfect.Recomand cu incredere,toata stima!! Lipiciul este asa cum ai trimis videoclipul!Sa ne auzim cu bine Bubu!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

A plecat coletul către Nitu Șerban -Paulesti
Să-l folosiți sănătos!!!

Și eu am primit coletul.Totul este ok. Recomand.
Multumesc.
Spor la vânzare.

Se vinde lemn stiga infinity vps v, dnu doctor la probat câteva minute, este nou cumpărat de la viva shop.
Preț vânzare 270 lei
Telefon 0740697281

Salut Cristi ! Vreau și eu 200 ml de lipici pe adresa : com .Grănicești, jud.Suceva ,nr 526 ,cod postal:727290 Moroșan Ioan.mulțumesc

Trimis de pe al meu SM-J610FN folosind Tapatalk

Back
Sus