Londra 2012

In semifinale fem de azi:
Kazumi-Xioxia=1-4
Ding-Feng=4-2
Finala fem maine de la ora 17:30 Ding Ning - Li Xiaoxia, favoritele 1 si 2

Prietene uita-te la pagina 14 si vezi ce ai de facut ca sa vezi meciul in direct pe BBC .

Ce ziceti fratilor ce sanse are Adi in fata la CHUAN CHU yuAN,eu unul stiu ca Chuan se misca ft.bine la masa a maturat cu Gacina pe jos,n-o sa-i fie usor la Adi daca gideste ce face in timpul meciului atunci s-ar putea sa aiba mari sanse de cistig.Spun sincer am emotii pentru Adi dar ma rog D-lui sa aibe minte si sa fie tare fara emotii.

Oricum e o buna performanta pentru Adi ca a urcat pana in primii 8 la Jocurile Olimpice si ma bucur enorm pentru el.
Crede-tima aseara cind a cistigat Adi in fata lui Boll am strIgat un CHO!!!!! de s-a speriat saraca nevasta-mea. Sa-i tinem pumnii la Adi si sa ne bucuram si daca pierde si daca cistiga e ROMANUL nostru care ne reprezinta cu cinste.

HAI ADI CRISAN - ROMANIA - E CU TINE !!!!!

Incredibil....nu mi-a venit sa cred.Am vazut azi meciul lui Crisan cu Boll pe tvr in reluare.Intr-adevar,un Adi Crisan imperial.Speram sa o tina tot asa si sa joace bine de tot mai departe.
Vorba lui Calin....Hai Crisan,suntem alaturi de tine ! Hai Romania !

acum pe tvr 2...crisan vs chuang
- - - Actualizat - - -
0-2...si se pare ca lui Adi nu-i convine deloc stilul chinezului

diferenta evidenta de viteza in favoarea lui Chuang

3-0 pt Chuang ....si trebuie sa spun ...ca nu l-am vazut niciodata pe Crisan fiind macelarit in halul asta...

Nasol moment pentru Crisan...pierde cu 4-0... ma enerveaza e ca sa terminat foarte repede , ma asteptam la o lupta mai lunga.

Ultima editare:
mama ce macel ...parca a jucat singur Chuan....
l-as asemana cu meciul de box Bute - Froch ...

Parerea mea este ca Crisan nu ia citit nici un moment serviciu....

prea rapid asiaticul pt crisan,si avea si mare acuratete in lovituri......bun jucator,bine ca l-o scos pe boll......revansa pt ca l-au ars in germania pe crisan.......cica paleta nu era ok........fura arbitrii si comisiile pe la tot ce inseamna sport.....

Bravo Adrian oricum...
ai prins un Chuan in forma care a jucat fara greseala....
prntru noi tu esti nr.1!!!!

Back
Sus