Dima a facut prostia de a servi de cateva ori lung , pe diagonala, cu top spin, iar dupa 2-3 schimburi ori o dadea afara, ori in fileu
cred , ca din nimereala mai mult, a inceput in setul 6 , sa nimereasca cum trebuie , pentru ca a avut 4 serve consecutive (!) de acest fel pe care nu le-a ratat.
am zis-o mai de mult , si o zic si acum : Maze e o " branza buna in burduf de caine " . recunosc, e supertalentat, insa nu munceste asa de mult ca si ceilalti (asta o stiu de la cineva care se antreneaza cu el) , este extraordinar de volatil (vezi cartonasul galben de acuma, si nu numai) , dpdv al moralului sta ceva mai prost decat nemtii , si a pierdut din vizor ceea ce era mai important : tenisul de masa . s-a apucat de afaceri, incercand sa joace la bursa ( si a pierdut o mare parte din banii acumulati ) , s-a bagat prin moda ... si cum s-a bagat asa a iesit , a inceput cu tatuajele , azi maine asistam si la piercinguri prin nas ... e cam debusolat baiatul ...
e drept , a cam fost accidentat anul acesta ...
Ovtcharov , rar isi iese din pepeni . e drept, se vede pe fata lui ca e nervos, dar nu comenteaza ,nu loveste masa, e totusi mai calm
si pana la urma, taria de caracter este una din componentele principale in tenisul de masa.
pacat de Maze, pacat de Crisan , pacat de Boll (poate el avea mai multe sanse in fata taiwanezului) .
dar tenisul de masa se joaca la seturi , nu la puncte frumoase !