AmaTur: Turneu A "Lugoj Open 2018", Lugoj - 05.05.2018

salut, din Arad la incepatori:
Gligor Paul
Achim Paul

Mersi!

Turburan Ion la open. Personal optez pentru varianta cu inferioare din 5-6 jucători și superioare de 3. Se califica maximum de jucători in eliminatorii iar timpul este mai scurt. La varianta cu inferioare de 4 singurul avantaj este ca se asigura numarul minim de 6 meciuri pentru fiecare jucător însă se joacă degeaba, un fel de incalzire prelungita; majoritatea jucătorilor trag mai tare doar din turul următor. în eliminatorii se califica acelasi numar de jucători ca varianta cealaltă cu superioare de 3.

Rugam înscriere :
Schiau Teodora - Hunedoara : începători
Schiau Dan - Hunedoara : începători
Mihal Alexandru - Deva: începători
Moldoveanu Sorin - Hunedoara - Avansați
Szakacs Raul - Deva : Open
Szakacs Bela - Deva : Elite
Mulțumesc pentru confirmare.

Din punctul meu de vedere eu vad c-am asa : Grupa de 6 se califica 4, sunt 36 x 6 grupe, sunt eliminati 12 raman 24, 8 grupe de 3, se califica primi 2 raman 16, si dupa aceea optimi, sferturi, semifinala si finala, mi se pare cea mai buna varianta pentru a juca mai mult. Varianta sa ramana 18 jucatori cu 9 grupe de 4, e ca participantii nu prind decat 3 meciuri cei eliminati, ceeace e anapoda pentru ca acestia nu inteleg nimic din turneu, iar sa facem 9 grupe de 4 se califica toti si se fac repozitionari in superioara mi se pare fara sens.
Din pacate ai facut o eroare de calcul in postare ...
"(de exemplu la un turneu de 36 de jucatorii ajung in eliminatorii 18 din grupele de 4 si doar 12 in cele de 6 deci vor avea parte si de eliminatorii mult mai multi jucatorii)" nu are cum sa ramana 12 jucatori din grupe de 6 ci 24. Prin urmare decizia iti apartine, daca baietii au o alta variant ascult cu placere.
PS In varianta propusa de mine maxim la orele 22.30 castigatorii au cupele in brate.
Stima

Nu se pune problema ca din grupele inferioare de 4 sa se califice doar doi deoarece idea este ca fiecare eventual sa aiba mai multe meciuri .(inclusiv regulamentul cere sa se asigure in generel minim 5 meciuri )

Nu este nici o eroare de calcul varianta exemplificata se referea la grupe superioare de 4 (drept ii ca nu am precizat explicit) atat in cazul inferioarelor de 4 cat si in cazul inferioarelor de 6 .
In cazul cu superioare de patru din inferioare de patru in eliminatorii ajung 18 iar din inferioare de 6 si superioare de 4 in eliminatorii ajung 12 .

Acum ca sa facem o comparatie corecta si pentru superioare de 3 vedem ca inferioare de patru + superioare de trei in eliminatorii ajung 24 iar inferioare de sase + eliminatorii de trei in eliminatorii ajung 16 .
Deci din grupe inferioare de patru ajung cu 50% mai multi in eliminatorii .
Pe de alta parte din grupele superioare de 3 ajung mai multi in eliminatorii si probabil o sa incerc sa o iau ca varianta de baza indiferent de inferioare.

Multumesc

Turburan Ion la open. Personal optez pentru varianta cu inferioare din 5-6 jucători și superioare de 3. Se califica maximum de jucători in eliminatorii iar timpul este mai scurt. La varianta cu inferioare de 4 singurul avantaj este ca se asigura numarul minim de 6 meciuri pentru fiecare jucător însă se joacă degeaba, un fel de incalzire prelungita; majoritatea jucătorilor trag mai tare doar din turul următor. în eliminatorii se califica acelasi numar de jucători ca varianta cealaltă cu superioare de 3.

Asa cum am precizat in postul anterior din grupele inferioare de 4 se califica cu 50% mai multi in eliminatorii.

Mihalescu Dinu - Timișoara - Elite

Sent from my iPhone using Tapatalk

Salut.
Oprean Andrei, Deva, avansati.
Multumesc.

Pop Ioan Florin-open-Lugoj.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Sus