Magazin online TTMall

mirci78

rookie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
46
Locație
Mureș
Buna ziua,
Stie cineva care e situatia cu acest site?
Este de incredere?
De 1 luna de zile e inchis. Mi s-au vehiculat repetat termene de redeschidere care nu s-au respectat, iar acum nu mai primesc niciun termen estimativ.
Am vazut ca pe forum a existat un subiect in trecut, unde un reprezentant al magazinului posta mesaje, insa acesta apare inchis in prezent.
Multumesc.

Da, ttmall este de încredere. îl cunos personal de ani de zile pe Vkad, proprietarul sitului și este un top de nota 10+
Nu știu care este în prezent situația sitului, am văzut și eu că este închis.
Ați plasat vreo comandă?

Nu, nu am apucat sa fac comanda...se inchisese pentru mentenanta.
E frustrant sa ti se dea sperante ba ca se deschide la sfarsitul saptamanii 11 iulie, ba ca luni 19 iulie, si uite ca deja e august si dupa 1 luna de zile acum sa nu ti se mai raspunda....
Macar daca mi se spunea clar de la prima discutie ca va fi inchis minim 1 luna, stiam si eu cum sa procedez, sa ma reorientez. Asta ma deranjeaza.
E totusi o investitie costisitoare si e bine sa estimezi optiunile disponibile.
Oricum, mi se pare ciudat sa nu fii in stare sa-ti actualizezi o oferta de preturi, sa faci o mentenanta la un site intr-o luna de zile. Asta ori e lipsa de profesionalism ori dezinteres, nepasare fata de potentialii clientii, fata de inregistrarea unor pierderi.

Subiecte similare

Back
Sus