AmaTur: Turneu A+ "Magic Spin", Brăila - 24-25.02.2018

Felicitari domnului Halbedel Marcel, din Bacău pt prima cupa.Ai anticipat tu ceva de ai dat sticla de JB in avans. Bine ai sarit la avansati....
felicitari si tie Cristi Istrate pt castigarea turneului .
Multumesc Puiu si celorlalti colegi pentru felicitari si incurajari.

Felicitari domnului Halbedel Marcel, din Bacău pt prima cupa.Ai anticipat tu ceva de ai dat sticla de JB in avans. Bine ai sarit la avansati....
felicitari si tie Cristi Istrate pt castigarea turneului .

Mai anticipez si azi sau o lasam pe duminica?

Felicitari castigatorilor, organizatorilor si tuturor participantilor la turneu. Ca de obicei la Brăila sunt conditii excelente de concurs si o atmosfera placuta. Am intalnit o multime de oameni de la copii mici pana la seniori de toata isprava. Ma bucur sa vad ca tenisul de masa starneste atata pasiune. Voi reveni oricand cu mare placere la Brăila. Multumim organizatorilor pentru efortul deosebit.

Inainte de fotografiile format A4 a lui Visan!

Te roade invidia...data viitoare le postez în format A3. :p

Felicitări Cristi și Lukasz pentru câștigarea celor doua categorii!

Mulțumim pentru organizare lui Marius, Simonei & Co. Cu o mica excepție, faptul ca frigul te făcea sa schimbi tricoul după fiecare meci și se ți se facă dor de argumente bahice, organizarea a fost pe măsură așteptărilor! Trupa de șoc din Ploiești (și Targoviște, ca iar ma boscorodesc Darmaz și Lazaroiu) va mulțumește pentru eforturile depuse și va așteaptă cu drag pe 2 Iunie la următorul A+. :)

PS Parca l-am văzut și pe Giosan prin sala, dar nu-s sigur...

Felicitari Marcel Giosan si Marius Ion pentru maratonul tenisului de masa.Nu stiu cati dintre noi ar fi rezistat.Penru toate astea eu va multumesc si va doresc multa sanatate.

Dl Pralea, in zonele astea organizatorii sunt putin mai rezistenti, caliti in multe batalii.

buna ziua si bun regasit tuturor.nu am dat niciodata atentie criteriilor de calificare din grupe.intrebare:daca trei jucatori au acelasi numar de victorii se ia in calcul setaverajul intre ei,victoria directa sau setaverajul general? pentru ca in grupa a 8 a de inferioara de la elite cred ca este o greseala mica.acum nu se mai poate remedia nimic daca asa a fost dar eu vreau sa stiu pentru viitor.un gand bun pentru toti.

buna ziua si bun regasit tuturor.nu am dat niciodata atentie criteriilor de calificare din grupe.intrebare:daca trei jucatori au acelasi numar de victorii se ia in calcul setaverajul intre ei,victoria directa sau setaverajul general? pentru ca in grupa a 8 a de inferioara de la elite cred ca este o greseala mica.acum nu se mai poate remedia nimic daca asa a fost dar eu vreau sa stiu pentru viitor.un gand bun pentru toti.

Victoria directa. Daca jucatorii s-au batut intre ei, fiecare avand o victorie si o infrangere, atunci, setaverajul dintre ei (cei 3). Daca si la setaveraj scorul este egal atunci am beneficiat de regula "setaverajul total in grupa".

De ex 1 cu 2 scor 3-0
1 cu 3 scor 2-3
2 cu 3 scor 3-1
De aici rezulta 1 are 3-0 = +3 2-3 =-1 , per total +2
2 are 0-3 = -3 3-1=+2 , per total -1
3 are 3-2 =+1 1-3 =-2 , per total -1
In acest caz jucatorii 2 si 3 au setaveraj total = -1, dar 3 a pierdut in fata lui 2 => merge 2

Setaverajul intre cei cu acelasi nr de victorii. daca raman doi la egalitate se ia victoria directa. In caz de egalitate (intre cei trei) se trece la setaverujul total obtinut in grupa. In caz de egalitate se joaca cate un set fiecare cu fiecare , se noteaza punctele obtinute-pierdute si de regula se rezolva, daca nu se rezolva , se repeta ultima operatiune

Back
Sus