Dragii mei ,fac parte dintre cei ce ,din cand in cand ,mai organizeaza competitii!De fiecare data este altceva !Pentru un grup restrans de persoane ,se pare ca niciodata nu vor fi si lipsuri ,mai mari sau mai mici!Ideea generoasa de a organiza un concurs de o asa amploare ,comparabila cu un campionat national ,mai ales ca nr. de sportivi ,comporta multe activitati conexe-cat ai dori ,nu le poti acoperi pe toate!Important este ca balanta sa se incline cu un procent semnificativ in favoarea celor ce au depus nu numai munca ,ci si suflet!Mult! M-AM SIMTIT FOARTE PROST CAND SI LA MINE ,LA IASI ,A FOST O SINGURA PERSOANA ,LA ULTIMUL TURNEU ,CARUIA NU I-A PLACUT CEVA -a pierdut pe mana lui -la tragerea la sorti a nimerit adversarul pe care nu si l-a dorit...Organizatorul era vinovat!A da vina pe conditii ,cand nici nu dispui de control pe sala mi se pare absurd!Altceva -important este ca aceste competitii sa continuie ,chiar daca nu vom mai fi onorati de cateva prezentze ...in rest ,sa auzim numai de bine (va astept la Iași ,la Memorialul CORNEL MACOVEI-ASII PALETEI)