AmaTur: Turneu A "Memorialul Constantin Pralea", Stremt, jud ALBA, 8-9 nov 2025 (sambata E-O, duminica A-H) (9 Cititori)

Mureșan Cristian
Bacelan Eriko
Din Cugir. La hobby

se transfera de la hobby la avansati Manea Eduard, Cluj-Napoca
Postarea a fost unită automat:

se transfera de la hobby la avansati Oranceanu Andrei, Cluj-Napoca

Se retrage din motive personale Pădurean Mircea din Reșița de la avansați, vă doresc un turneu reușit !

Indirect :)
E mai mult o alegere decat un protest :)
20 mese mi se par cam multe pentru sala aia :)
multe, putine, e relativ, la turneul final, in sala din Lazarea au fost tot 20, spatiul cam la fel, asa ca cel putin la elite nu sa plans nimeni de spatiu desi unele schimburi de mingi zici ca erau rachete Himars, asa rapide erau, si spatiul a fost suficient pentru interceptarea lor, dar cine stie, poate jucatorii de la avansati au in arsenal ceva lovituri mai rapide si mai intense care necesita suprafete mai mari

multe, putine, e relativ, la turneul final, in sala din Lazarea au fost tot 20, spatiul cam la fel, asa ca cel putin la elite nu sa plans nimeni de spatiu desi unele schimburi de mingi zici ca erau rachete Himars, asa rapide erau, si spatiul a fost suficient pentru interceptarea lor, dar cine stie, poate jucatorii de la avansati au in arsenal ceva lovituri mai rapide si mai intense care necesita suprafete mai mari
Ai dreptate, eu prost. 37x18 e clar tot una cu 45x24. Ce mai contează 414 m2 cand ai convingeri ferme? #spatiulEUnDetaliu

Sa ne vedem in alte spatii!

Ai dreptate, eu prost. 37x18 e clar tot una cu 45x24. Ce mai contează 414 m2 cand ai convingeri ferme? #spatiulEUnDetaliu

Sa ne vedem in alte spatii!
Nu fii asa dur cu tine, probabil nu ai fost la sala din Lazarea si nu ai vazut ca organizatorii au lasat un spatiu de jur imprjeur de puteai sa treci cu autobuzul pe cateva laturi asa ca spatiul ala de 45x24 cat ai zis tu, sa transformat in util in jur de 38x20 sau poate mai putin ca nu am avut ruleta la mine. Oricum e irelevant daca zici ca nu poti juca intro sala in care sunt 20 mese e posibil sa nu iti ajunga spatiul nici din una cu 16

Nu fii asa dur cu tine, probabil nu ai fost la sala din Lazarea si nu ai vazut ca organizatorii au lasat un spatiu de jur imprjeur de puteai sa treci cu autobuzul pe cateva laturi asa ca spatiul ala de 45x24 cat ai zis tu, sa transformat in util in jur de 38x20 sau poate mai putin ca nu am avut ruleta la mine. Oricum e irelevant daca zici ca nu poti juca intro sala in care sunt 20 mese e posibil sa nu iti ajunga spatiul nici din una cu 16
Fiind de meserie ,de azi înainte voi merge și cu ruleta la mine.

Intervin și eu ca așa simt, draga Centel în primul rând te-aș ruga să te prezinți ( ca de mult scriu pe forum ca toți membrii să fie înregistrați cu nume și prenume ) să știu și eu cui mă adresez. Este simplu, îți convin condițiile te înscrii și participi sau dacă crezi ca pretențiile tale sunt peste posibilitățile tehnice ale organizatorilor, nu te înscrii. Ca așa s‐a comentam fără rost și să plictisim lumea nu e cazul. Cu stimă Dan Bucur

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus