AmaTur: Turneu A+ Memorialul DAN LEORDA Turneu A+ Reghin 7 mai

REZULTATELE CELOR DOUA TURNEE, DUPA REVENIRI SPECTACULOASE DE LA 0-2:
Amatori: Ursulean Florin-Muntean Alin 3-2
Open: Roman Iulian- Rusu Cristian 3-2

Super turneul,participare numeroasa si valoroasa,felicitari organizatorilor,asteptam si ceva poze.

Barcelona a lipsit de la turneu ...finala a fost un fel de REAL - Manchester....intelegeti voi ...:D

Un turneu reusit, la care m-am simtit bine,exceptind durerile de spate si de umar si faptul ca am luat bataie de la toti cei care au vrut sa ma bata.
Felicitari lui RARES, lui IMRE si tuturor celor care au pus suflet la organizarea turneului.

da un super concurs bine organizat si cu multi prticipanti si ca de obicei la regin nu au lipsit bunatatile si mancarea pe toata durata concursului felicitari lui RARES SI DL KANTOR PT EFORTUEILE DEPUSE !!
---------- Post added 08-May-2011 at 18:42 ----------
Asteptam clasamentul la amatori !

Barcelona de pe Dâmbovița (nu Cristi) a inceput sa sufere de sindromul de care sufera Mourinho! In rest dupa cum se afiseaza pozele cred ca a fost un turneu foarte frumos, felicitari organizatorilor, Felicitari Rares!

Multumim Rares ,Kantor si tuturor care s-au implicat in buna desfasurare , ospitalitate adevarata.
Cred ca am facut parte din gr.7-a ,cu 1 v.la Sipos F.
Multumesc .

FELICIT?RI ORGANIZATORILOR,un turneu foarte puternic,bine organizat.
Rares nu vad în clasament de la mine din grupa pe NAGY ENDRE,3 v. si pe SIPOS FERENC.
Cele bune.

REGHIN.....CHAPEAU!Felicitari dlor Kantor si Leorda pentru profesionalismul si abnegatia de care au dat dovada in organizarea acestui super-turneu.Multumiri tuturor:organizatori, colaboratori si sponsori pentru disponibilitatea,amabilitatea si generozitatea dumneavoastra.O sa revenim oricand cu mare placere la Reghin.
Personal,vreau sa le multumesc din suflet tuturor colegilor care ,la acest turneu,au facut donatii pentru copii din Agnita(lui Rares L,Imre K,Dan B,Denes A,Cristescu,etc).
Va salut cu respect pe toti!

Un turneu foarte reusit, de o valoare tehnica foarte buna, atat la OPEN cat si la Amatori.
Desi finala era previzibila, nu au lipsit surprizele, multi participanti de top iesind prematur din competitie!
bravo Rares, Bravo Imre, astept cu nerabdare editia urmatoare!

S-au incasat 760 lei cotizatie , banii vor ajunge la Sorin.

Back
Sus