ANULAT "Memorialul Eugen Roman", Arad - 14.03.2020

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Eu va rog frumos doar atat :D daca tot suplimentati .. inseamna " nebunie " si mai mare pentru organizatori :D Va rog sa lasa-ti Hobby si Avansatii sa termine TOATE meciurile si apoi sa ii bagati pe Open/Elite .. pentru ca data trecuta a fost o harababura si toata lumea era nedumerita .. care cat sta .. cat mai sta .. la ce masa se joaca etc :P 100% o sa fie intarzieri .. mai bine ii chemati pe la 15:00 pe Open/Elite :D E doar o recomandare :D voi stiti mai bine :D

Eu va rog frumos doar atat :D daca tot suplimentati .. inseamna " nebunie " si mai mare pentru organizatori :D Va rog sa lasa-ti Hobby si Avansatii sa termine TOATE meciurile si apoi sa ii bagati pe Open/Elite .. pentru ca data trecuta a fost o harababura si toata lumea era nedumerita .. care cat sta .. cat mai sta .. la ce masa se joaca etc :P 100% o sa fie intarzieri .. mai bine ii chemati pe la 15:00 pe Open/Elite :D E doar o recomandare :D voi stiti mai bine :D

Alexandru, cu toate gîndurile bune posibile ?ti spunem că experiența ta la cele două turnee A la care ai participat nu te pune în poziția de a face recomandări legate de sistemul de joc organizatorilor.
Și uite de ce:
- Dacă sunt lăsați singuri în sală, categoriile Avansați și Hobby ar termina grupele inferioare la 14:30, grupele superioare la 16:00 și eliminatoriile în jur de ora 18:30. Hai să zicem, de dragul discuției, chiar ora 18:00.
Cum ar fi ca cei de la Elite și Open să vină seara la Sală?

Dacă vrei cu adevărat să ajuți cu ceva Organizatorii, asigura-te ca grupa in care joci respecta ritmul jocurilor la masa, ca nici unul dintre colegii tai de grupa nu e afara la tigara in momentul in care ar trebui sa intre la masa, ca toata lumea trece rezultatele corect pe foaia de joc și ca foaia de joc, pixul si mingea se intorc la Organizatori imediat ce ultimul meci din grupa s-a încheiat.
Astea sunt lucrurile mici pe care le putem face fiecare dintre noi pentru a fluidiza desfasurarea unui turneu.
?nmulțeste "amănuntele" astea cu numarul de grupe si vei vedea cum dispar haosul si intarzierile.
Ergo, rezolvarea micilor astfel de probleme e la mana noastra, participanti si organizatori deopotriva.
Un turneu fluent sa aveti!

De ce apar oameni înscriși la hoby pe lista de avansați ? Este doar o întrebare

Conform regulamentului au acest drept :
"4.1.4.Participanții cu drept de joc în circuitul AmaTur se pot înscrie la categoria din care fac parte, conform mediei deținute, sau la categoria imediat superioară, în ordinea înscrierilor confirmate de participanți pe forum și nu se admit înscrieri la două categorii în cadrul aceluiași turneu, excepție de la această regulă se face numai la turneele A+ unde înscrierea/participarea se face în funcție de clasament, prioritate având cei din categoria respectivă, așa cum sunt mentionați la art. 2. Sau în cazul wild-card-urilor oferite de organizator."

Regulament AMATUR 2020 : http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?24297-Regulament-AmaTur-2020

Multumesc pentru intelegere.

Daca vreti .. as putea eticheta aici persoane care au peste 5 ani MINIM de " experienta AMATUR " :P DARRRRRRRR nimeni nu are curaj sa spuna .. pentru ca nu vor sa se certe :D eu mi-am permis sa ofer acest sfat .. tocmai pentru ca sunt nou si nu as deranja pe nimeni :D dar se pare ca atunci cand oferi recomandari si nu faci parte din organizare .. e gresit :P ei bine .. folosesc si eu metoda celor de la Mc Donalds :D CLIENTUL are mereu dreptate :D asa ca .. un Organizator .. trebuie sa se " miste " dupa jucatori :D si la ultimul meu A care a fost tinut la Bujac .. meciurile au inceput conform programului .. dar la ora 13:30 cand au venit cei de la Open/Elite .. nici macar nu erau terminate grupele :D (Grupa mea era ultima :D si am stat mereu langa masa :D .. am video :D) asa ca la ora 14:00 dabea au inceput sa joace eliminatoriu .. adica paralel cu Open/Elite :D din lipsa de mese .. cei care au avut " noroc " au jucat .. RESTUL au asteptat pe margine si se uitau la Open/Elite cum se incalzesc .. in loc sa termine cu Hobby/Avansati si sa plece acasa sa ramana Open/Elite :D din punctul meu de vedere .. Hobby/Avansati au nevoie de mai mult timp .. pentru ca se " incalzesc " mai mult .. trag de timp etc .. la Open/Elite e rapid tot :D nu prea au nevoie de incalzire .. jocul e rapid :D Sper ca nu deranjez daca imi ofer opinia :D Ma repet .. vorbesc SI in numele colegilor mei :D pentru ca ei nu au curajul sa spuna :P lasa ca am eu :D

Se retrag de la Avansați
Muntean Atila și
Gipsy King
Ambii din Hunedoara

Daca vreti .. as putea eticheta aici persoane care au peste 5 ani MINIM de " experienta AMATUR " :P DARRRRRRRR nimeni nu are curaj sa spuna .. pentru ca nu vor sa se certe :D eu mi-am permis sa ofer acest sfat .. tocmai pentru ca sunt nou si nu as deranja pe nimeni :D dar se pare ca atunci cand oferi recomandari si nu faci parte din organizare .. e gresit :P ei bine .. folosesc si eu metoda celor de la Mc Donalds :D CLIENTUL are mereu dreptate :D asa ca .. un Organizator .. trebuie sa se " miste " dupa jucatori :D si la ultimul meu A care a fost tinut la Bujac .. meciurile au inceput conform programului .. dar la ora 13:30 cand au venit cei de la Open/Elite .. nici macar nu erau terminate grupele :D (Grupa mea era ultima :D si am stat mereu langa masa :D .. am video :D) asa ca la ora 14:00 dabea au inceput sa joace eliminatoriu .. adica paralel cu Open/Elite :D din lipsa de mese .. cei care au avut " noroc " au jucat .. RESTUL au asteptat pe margine si se uitau la Open/Elite cum se incalzesc .. in loc sa termine cu Hobby/Avansati si sa plece acasa sa ramana Open/Elite :D din punctul meu de vedere .. Hobby/Avansati au nevoie de mai mult timp .. pentru ca se " incalzesc " mai mult .. trag de timp etc .. la Open/Elite e rapid tot :D nu prea au nevoie de incalzire .. jocul e rapid :D Sper ca nu deranjez daca imi ofer opinia :D Ma repet .. vorbesc SI in numele colegilor mei :D pentru ca ei nu au curajul sa spuna :P lasa ca am eu :D

Dragul meu, aici nu e vorba de curaj, ci cred ca doar interes personal. Daca ar incepe dimineata Elite si Open si tu are trebui sa vii cand termina ei, adica dupa ora 17 si sa joci pana pe la 12 noaptea, sigur nu ai fi deacord, iar daca s-ar reduce numarul de grupe la avansati si hobby, ca sa jucati la 2 mese si sa termini pana pe la 14-14.30, iar nu ai fi de acord. Doar varianta ta pare a fi buna, adica sa joci pana termini, si restul, dumnezeu cu mila, cand termina atunci e bine.

Din Lipova la HOBBY se inscriu:

Adam Claudiu
Covaci Sorin
Popa Cosmin

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus