mateidumitru
senior
M-a intrebat un prieten: sandwich-ul nu este acela care seamana cu o iarba tunsa mai scurt ? Atunci poate fi trecut la vegetarieni ? Multumesc !
Asa este. Ti-am pregatit eu unul, special pentru tine ��
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
M-a intrebat un prieten: sandwich-ul nu este acela care seamana cu o iarba tunsa mai scurt ? Atunci poate fi trecut la vegetarieni ? Multumesc !
Szakali Csaba nu se retrage, numai Kiss Janos.
Multumesc Pali.
Cu ocazia lansarii noului website WWW.GEWO-TT.RO am lansat o oferta la toate produsele un discount de 30% pentru primele 100 de comenzi.Participantii de la acest turneu care se vor numara in primi 100 de clienti vor primi cadou din partea lui SC EMI-TT SRL o cutie de mingi 3 stele Gewo Pro Select.
De asemeni firma Contra al carui brand este Gewo ofera la toate produsele (exceptie mesele,robotii si accesorii de club) comandate prin S.C. EMI-TT Srl,pana in ziua turneului A "Memorialul Eugen Roman" si inclusiv in ziua lui ,un discount de 20 % (preturi de lista,nu la oferte deja existente)si de asemeni o cutie de mingi 3 stele la comenzi peste 100 lei.Seit-ul unde puteti vizualiza toata gama de produse,peste 20000 de produse este www.contra.de
Emi 0747630959
Va asteptam cu un stand cu o gama larga de produse.
Acelasi EMI