AmaTur: Turneu B Memorialul George Vaduva -Turneu B 01 oct 2011

Felicitari speciale lui RARE? care a muncit foarte mult la organizarea acestui memorial ,l-am vazut cat s-a agitat pentru ca toata lumea sa fie multumita .?mi cer scuze ca te-am dezamagit in privinta locului pe care mi-ai spus ca il voi ocupa la finalul turneului. Multumiri Top Tenis Arena pentru disponibilitatea de a organiza asemenea evenimente sportive!!!

Dumnezeu sa-l odihneasca! ne-a fost ca un frate si plangem inca dupa el... stiu insa ca e acolo sus si ne vede. George, te iubim!

multumiri organizatorilor si Top Tenis Arena.

Odihneasca-se in pace .
Ar trebui programat si prins in calendar pentru 2012 .

rares te rog frumos modifica la inscrieri open fodoran vasile cu fodoran cosmin.....fiul.....nu de alta dar se rasuceste fratele nostru in mormant cand vede ca a jucat vasile la memorialul lui......a jucat si el cu mine,cu dona si nu in ultimul rand cu angelescu dan la o masa unde si lui george ii placea mult sa joace......prietenii stiu....
dumnezeu sa-l ierte pe georgica!!!
scuze acum am vazut ca e trecut si cosmin stergel pe vasile.....o zi buna!!!

Paulica ,la inscrieri apar amandoi trecuti deoarcece nea Vasile si-a manifestat si el dorinta vineri sa joace la open.
Dupa cum bine zici , voi ati jucat pana la urma la cealalta masa :)

Ma bucur ca prezenta a fost numeroasa si ca ne-am indeplinit obiectivul ,acela de a ajuta familia Vaduva cu banii stransi din inscrieri.

Dumnezeu sa-l odihneasca pe George !

Chiar daca nu am fost prezent si nu l-am cunoscut personal pe George, am fost alaturi de voi(ca si anul trecut pe 7 august la Curtea de Argeș-cu un moment de reculegere..)
Dumnezeu sa-l odihneasca !.

Felicitari pt. organizare.
Te rog corecteaza "Patra Stefab" := "Patra Stefan".
Merci

Back
Sus