niculai1969
senior
Felicitari Familiei Ursulean!
Ati muncit,v-ati staduit, tenisul v-a rasplatit!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Cam asa :crazy: ?propun ca inainte de fiecare meci,sa bem cate 100 grame palinca...cu timpul,cand iesim din grupe o sa vedem meciurile cu alti ochi.
propun ca inainte de fiecare meci,sa bem cate 100 grame palinca...cu timpul,cand iesim din grupe o sa vedem meciurile cu alti ochi.
Evenimentul tenisistic atat cel de la sala "GHE. BOZGA"cat si cel de la POLIVALENTA au fost bine organizate si apreciate de toata lumea.Subscriu la cele comentate de Ben referitor la incidentul in discutie,cu urmatoarele completari:Acest domn Din Miercurea Ciuc se pare ca e foarte frustrat.
Ca sa inteleaga toata lumea ce s-a intamplat.o sa va povestesc putin.
La 1- 0 pt domnul Pui Daniel si la scorul de 8-3 pt mine in al doilea set a venit domnul Ciobanu sa vada ce fac in spatele meu langa mantinela.
Pui Daniel a reactionat f urat iar Ciobanu s-a mutat in spatele lui in exteriorul tarcului in spatele lui, repet in exteriorul tarcului, unde binenteles a fost alungat de Pui Daniel, apoi a tras toate mingile afara in acel set , dupa care am vorbit cu el si l-am rugat sa joace ca nu l-am deranjat cu nimic si ca nu i-am facut nimic si ca e lipsa de respect sa arunce toate mingile, unde l-am invins cu 3-2.
Daca tot e sa ajungem la aceste vorbe sa stiti ca nu era nevoie de nimeni sa inving in aceasta partida si ca ce faceti dnv cu acea "iarba" nu e o arta, facand comparatie cu acel baiat in tricou galben care m-a lasat cu gura cascata cat de frumos poate sa joace, e un antijoc si e o frustrare, "prietenii stiu de ce".
Si daca tot vb de Fair Play domnul Florin Apian stie ca am jucat impotriva unui domn de la Deva care avea doua fete rosii una "Iarba" iar alta Soft cu toate ca puteam sa refuz si cu toate ca stiam ca ma va invinge...doar ca am vrut sa demonstrez ca daca e sa merg mai departe ....trebuie sa o fac prin munca si pe calea corecta invingand la masa , asa ca nu aveam nevoie de nimeni sa va inving domnule Pui Daniel cu atat mai putin ca era un pct, pentru invingatorul grupei inferioare si in cel mai rau caz puteam sa fiu pe locul doi.
Felicitari participantilor ,organizatorilor ,premiantilor ,dar in special fam. Ursulean loc 1si2 la amatori ,ar fi timpul sa treceti la urmatorul nivel .
Multumesc frumos !Felicitari Familiei Ursulean!