AmaTur: Turneul Campionilor ”Memorialul Marcel Giosan” Amatur Romania - Arad - 12 octombrie 2024

Vineri seara 11 octombrie intre orele 19.00 - 20.00 se poate face antrenament in sala Sporturilor UAV -Academia Daniela Dodean.
Vineri seara 11 octombrie intre orele 20,30-21,30 se poate face antrenament in sala de la Sanpaul.

Am trecut si pe anunt pe prima pagina.

La Polivalenta nimic?

Ultima tura de carduri:

Avansati:
Radovan Radu - Sannicolau Mare
Curtut Cezar - Arad

Hobby:
Hosu Andrei - Resita
Kantor Imre - Reghin
Nedelcu Mihai - Timisoara
Tasedan Marcel - Arad​

Daca e vorba de mine la Hobby: Nedelcu Daniel - Timisoara, va multumesc pentru wildcard si confirm participarea.

Ultima tura de carduri:

Elite:
Cozma Catalin- Falticeni
Iana Remus - Timisoara

Open:
Boata Edgar - Arad
Herteg Dorinel - Arad​

Buna dimineata!Am fost foarte aproape in prezicerea wild-card urilor de la elite.Se pare ca politicul si sportul se iubesc la infinit si se ajuta in momente grele.Nu se putea ca cineva....sa ramana fara "colegiu"Vorba celui nascut la Haimanale.

Buna dimineata!Am fost foarte aproape in prezicerea wild-card urilor de la elite.Se pare ca politicul si sportul se iubesc la infinit si se ajuta in momente grele.Nu se putea ca cineva....sa ramana fara "colegiu"Vorba celui nascut la Haimanale.

Sfârșitul rămâne învăluit în mister ....(un fel de spânzurătoare de pe vremuri)...pt ăștia mai noi vorba domnului Câmpeanu 👍👍👍👀👀👀.Achitat amenda 👍👍👍

Salutare,

Cine pleaca maine dimineata din Timisoara spre Arad, oare ma poate lua si pe mine? Robert Kis.

Multumesc!

Se retrage de pe lista de așteptare, Bleoca Marius elite.Sabau Gheorghe open. Târnăveni

-----------------------------------------
Lista de asteptare elite:
99. Cindea Cristian, Medias, 130 - 46.31 - EL

Back
Sus