AmaTur: Turneu A Memorialul "Nicusor Bulubasa"ed v -Comanesti, sambata 05.10.2024

In urma actualizarii clasamentului au avut loc cateva modificari ,urmatorii jucatori intrand pe lista principala la categoriile mentionate ( in mod automat,ultimii jucatori inscrisi in mod cronologic de pe lista principala a categoriilor respective au trecut pe cea de asteptare)

De la Open la Elite----Ojog Petrisor..Bacau si ,pe lista de asteptare,Aparaschivei Bogdan-iasi
De la Hobby la Avansati : Ciocan Ionut -Bacau si Dragan Alin-Bucuresti.Intrucat in acest caz este vorba despre schimbarea orei de concurs ( 14.00 in loc de 9.30 ) rog ambii jucatori mentionati sa dea un semn ca au luat la cunostinta...
Jucatorul Biciin Alexandru-Faurei-Avansati nu va putea participa,fiind suspendat

Ultima editare:
Se înscrie Găman Cătălin - Moinești - avansați

Trimis de pe al meu CPH2581 folosind Tapatalk

La acest moment, în lista ”Inscrieri OPEN”, apare următoarea mențiune: ”66. Stoean Mircea, Bacau, 6004 - 0”​.
Ce reprezintă numărul ”6004” și cifra ”0”? Pentru a fi de înțeles, în răspunsul dvs. luați în calcul nepriceperea mea. 😀 Mulțumesc​

am actualizat astazi clasamentul,va caut din nou ultimul Mp,il trec manual...rezolvat

Buna ziua, se retrag de la concurs Ailioaie Ionut si Ailioaie Bogdan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Buna ziua. Se retrage Barabancea Lili, Iasi, Open, lista de asteptare. Multumesc.

Back
Sus