Mingea poata fi jucata direct din aer ca la tenis de camp?

path

boboc
Scor reacție
0
mingea nu poate fii jucata in nici o situatie decat daca a atins in prealabil suprafata de joc?...adica nu o poti juca, ca si la tenisul de camp,direct din aer?

ar fi super sa poti juca serviciu - vole :lol: :lol: :lol: ai da serviciu si imediat ai sta cu paleta deasupra fileului :lol: :lol:

multumesc pt. raspunsuri .......am un coleg care juca in felul asta si nu stiam daca e o.k....multzam si pt promptitudine :D

dar colegul tau cum juca asha? pare ciudat . :lol: tre sa incerc si eu sa joc cateva mingi asa sa vad cum e :lol: :D

Incearca...n-o sa castigi nici o minge probabil. Asta nu e tenis de camp.....singur data cand te-ar ajuta....cred ca la returul de serviciu

da....probabil ca nu voi castiga multe puncte,dar trebuie sa incerc :lol: sa vad si eu cum e :D

oricum daca incercati sa jucati in modul asta sa stiti ca puteti castiga chiar cateva mingi la inceput ..adversarul fiind surprins....el asteptindu-se ca tu sa lasi mingea sa cada :D :D :D ...dar daca oricum nu este regulamentar macar ca divertisment :lol:

Back
Sus