Johnny B Goode
Johnny B Goode
Johnny B Goode
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Drive test cu Rick Beato. Habar n-am cine este nenea asta, dar se pricepe.
Oricum, se pare ca si Joe Bonamassa si John Mayer au nevoie de ajutorul lui tata Clapton![]()
P.S. Folkistule treci peste postul asta. Nu-i de tine
Joe Bonamassa and John Mayer.
John Mayer and Eric Clapton - Crossroads.
Joe Bonamassa and Eric Clapton - Further On Up the Road.
Folkistule, daca chiar daca ai platit 49,50 de lire sa-l vezi pe Bonamassa, e tot degeaba.
In fond e simplu. Si cind inveti sa joci tenis de masă, nu poti sa incepi direct cu topspin, inveti sa dai contre la inceput. Sti tu, alea in diagonala.
Asa e si la muzica. Nu sari de la folk (si Fuego) direct la Bonamassa. Trebuie sa incepi cu inceputul si, ai noroc, sint dispus sa te ajut.
Dragul meu Bogy,
am platit 51.70 lire,insa nu asta e o problema (asta e cand nu ai experienta la concerte,faci confuzii si-n interpretarea unui bilet,plateam si mai mult ,insa biletele la vip au fost vandute instantaneu).Apoi vezi tu...ca de cele mai multe ori jucatorii.. nu sunt la fel de buni ca antrenori...(ma rog,poate cei care incep cu.. sfarsitul.. au statistici mai buneTu te poti considera privilegiat,am sa te sun de la concert..sa-ti trimit pulsul...
![]()