Muzica-Amatur

In 2013 sa fim sanatosi ... `cause Nothing Else Matters!

In 2013 sa fim sanatosi ... `cause Nothing Else Matters!

Muzica-Amatur

Cica la trecerea dintre ani tre`sa ai ceva rosu - Doamnele niscaiva red underwear, Domnii macar "a red rubber - eventually from Butterfly")!

hai ma,lasa-ti.......chiar ,ce treaba ai tu cu tenisul....vede-ti ma de treaba ta...
Felicitari Bogy...ma bucur ca te-am "descoperit"...

Ultima editare:
Muzica-Amatur

Ceva mai recent....
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
Va propun acum ceva mai...hard.
Dedicatie pentru Gipsy King

Ceva rarisim si f. pretios. Ei, acum sa vad like-uri (adica, sa vad cine se pricepe la muzica, adevarata, galactica) !
Doamnelor si Domnilor, pentru voi, Guitar Legends :
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
si...Master quitar ;Joe Satriani

Muzica-Amatur

...never will I roam, for I know my place is home,
where the forest meets the sky (Bucovina 👍).
I`ll be ...playing tennis!

Tribute to Led Zeppelin - Ann Heart & Nancy Wilson, "Stairway To Heaven" - Kennedy Center Opera House Washington, 2.12.2012
Tribute to Buddy Guy - Bonnie Raitt, "Sweet Home Chicago" - Kennedy Center Opera House Washington, 2.12.2012.

Ultima editare:
Pentru fratele meu Suta Mondialu si pentru toti frati mei care le place muzica si veata precum si pentru fratele meu Matei Dumitru Judeteanu si toti frati mei care le place tenisu(de masa) si cultura(de masa)
Si pentru frati mei care face turneie sisi pune numele personal la turneu ca se stie.

Ultima editare:
Tribute to Led Zeppelin - Ann Heart & Nancy Wilson, "Stairway To Heaven" - Kennedy Center Opera House Washington, 2.12.2012
Tribute to Buddy Guy - Bonnie Raitt, "Sweet Home Chicago" - Kennedy Center Opera House Washington, 2.12.2012.
SUPERB !!! MERSI MULT !
Merita vazut tot show-ul.

Back
Sus