Ofer parteneriat contra cost bucuresti

Re: Ofer parteneriat conta cost

george a spus:
Perfect!
Te asteptam cu drag, cu paine, sare si sarmale! :) ... si "macar" un antrenament sa facem, sa ne cunoastem si tot ar fi placut!!
In ce statiune te cazezi?
Cele bune!
O sa stau la o verisoara de a mea, pe langa centrul de marina sau ceva de genu, nu prea cunosc constanta :p
Cu siguranta o sa ne intalnim si o sa jucam.

OFERTA DE LUNI 06.07.09 NU A AVUT SUCCES, NICI UN DORITOR NU S-A PREZENTAT LA SALA IDM.
PROBABIL CA A FOST SI IN TIMPUL SAPTAMANII SI FOARTE MULTA LUME AU FOST LA SERVICI.
SAMBATA 11.07.09 ORA 09:00 LA IDM.
POATE SA VINA ABSOLUT ORICINE DORESTE SA INVETE CATEVA MISCARI, GRATUIT.

:D cred ca o sa vin eu! Sunt in București de Vineri si plec sambata dupa amiaza asa ca s-ar putea sa ne cunoastem si daca e loc, sa dau si eu 2-3 mingi!

Dado.daniel a spus:
:D cred ca o sa vin eu! Sunt in București de Vineri si plec sambata dupa amiaza asa ca s-ar putea sa ne cunoastem si daca e loc, sa dau si eu 2-3 mingi!
luxten2006 a spus:
Sunt convins ca e o singura explicatie pentru faptul ca nu s-a prezentat niciun doritor ... si anume ca cei mai multi au considerat ca or sa fie foarte multi care or sa vina (si ca sa fiu sincer ... si eu am considerat la fel ... ) si s-au gandit sa nu aglomereze ... eu nu il cunosc personal pe George si nici nu am vorbit vreodata cu el ... dar l-am vazut la masa de mai multe ori ... si pot sa spun ca regret foarte tare ca nu am fost ieri la masa ... as plati oricand masa in IDM pentru "a da" cateva mingii cu el ... asa ca nu pot sa sper decat ca o sa mai fie oferta asta ... :D
Va astept sambata ora 09:00 la IDM cu cea mai mare placere.
O zi buna,

george eu a-s vrea sa vin sa joc sambata cu tine daca se poate eventual un nr de tel sa fiu sigur ca vi sa vb ?

PENTRU MAI MULTA SIGURANTA CA NU O SA VENITI DEGEABA SAMBATA, AM SA PUN NUMARUL MEU DE TELEFON 24/24h :
0766544295

POATE SUNA ORICINE ESTE INTERESAT DE PARTENERIAT, DETALII ETC.
DE ASTAZI CU FIECARE EVENTUAL PARTENER VOI NEGOCIA IN PREALABIL TARIFUL ORA/ABONAMENT, DEOARECE, AM AJUNS LA CONCLUZIA CA SUNT MULTI JUCATORI CARE AR DORI SA JOACE CU MINE, DAR DIN MOTIVE FINANCIARE NU ISI POT PERMITE.
INCEPAND CU DATA DE ASTAZI O SA IL REINSTALEZ CA PARTENER PENTRU DUMNEAVOASTRA SI PE ILIE ALEXANDRU, UN COLEG DE AL MEU, PENTRU A PUTEA JUCA CU CAT MAI MULTA LUME.
CU CAT O SA FIM MAI MULTI SI NU O SA FACEM FATA, AM SA MAI "RECRUTEZ" NISTE VECHI COLEGI.
POATE O SA AVEM POSIBILITATEA VREODATA SA AVEM SI O SALA FARA PLATA SAU CU UN TARIF MODERAT ACCESIBIL SI SATISFACATOR PENTRU TOATE PARTILE.

ACEASTA OFERTA ESTE VALABILA SI PENTRU CEI CU CARE JOC DE MAI DEMULT :D
MULTUMESC,
O ZI BUNA

multumesc george durdun sper sa mai am ocazia sa dau cu tine cateva mingi se vede ca stii tenis din avion am avut onoarea de a juca cu tine sambata sper sa ne mai "ciocnim " sunt tipul care da de rupe masa:d

DE MAINE SUNT IN CONSTANTA TIMP DE 4 ZILE, CINE DORESTE SA JUCAM, POATE SA MA APELEZE LA NUMARUL 0766544295 NON-STOP.
P.S : O SA IMI IAU ECHIPAMENTUL DUPA MINE :D
SALUT TUTUROR,
O ZI BUNA,

AM REVENIT IN BUCURESTI, DIN PACATE M-AM CARAT CU ECHIPAMENUTL DEGEABA LA MARE, POATE ALTA DATA.
DE MAINE SUNT ON PENTRU CEI CU CARE AM DE RECUPERAT ANTRENAMENTELE, AM ABSENTAT CAM MULT :D
DUMINICA INTRE ORELE 09:00 - 11:00 AM SA FIU LA CLUB IDM SI AM SA JOC CU ABSOLUT ORICINE DORESTE
TOATE CELE BUNE,

DIN CAUZA UNOR PROBLEME, NU AM MAI PUTUT AJUNGE LA SALA. IMI CER SCUZE.
george a spus:
Tizule, te-am sunat in perioada 22-24 in cateva randuri pe nr de vodafone pe care mi l-ai lasat pe privat... tel. era inchis!... recunosc ca pe net nu am mai urmarit zilnic forumul, doar mp-urile, insa nimic de la tine...apoi am plecat eu din cta in delegatie(pana ieri).... am scapat oricum ocazia de acum si imi pare rau. si mie si unui coleg cristi, dispus sa faca antrenament cu tine.
sper sa comunicam si sa ne organizam mai bine data viitoare (puteai sa dai si tu un tzar, ca doar ti-am lasat nr meu... mai ales ca tel tau l-ai mai tinut inchis)
Cele bune!
Greseala mea :( ,l-am avut cu mine dar, daca stiu ca nu ma cauta nimeni pe el nu l-am incarcat, eu nici nu am mai intrat pe internet in perioada in care am fost la mare :(, dar daca, cautai mai bine prin pagini 😉 gaseai si un cosmote, care l-am avut non-stop deschis.
Nu a fost sa fie :(
Ramane pe data viitoare.
S-ar putea sa mai ajung in contanta :D pana la sfarsitul anului :d si cu siguranta o sa ne organizam mai bine :D.
0766544295 NON-STOP

Tizule, te-am sunat in perioada 22-24 in cateva randuri pe nr de vodafone pe care mi l-ai lasat pe privat... tel. era inchis!... recunosc ca pe net nu am mai urmarit zilnic forumul, doar mp-urile, insa nimic de la tine...apoi am plecat eu din cta in delegatie(pana ieri).... am scapat oricum ocazia de acum si imi pare rau. si mie si unui coleg cristi, dispus sa faca antrenament cu tine.
sper sa comunicam si sa ne organizam mai bine data viitoare (puteai sa dai si tu un tzar, ca doar ti-am lasat nr meu... mai ales ca tel tau l-ai mai tinut inchis)
Cele bune!

De astazi 01.09.2009 sunt disponibil pentru toti doritorii.
0766544295 DESCHIS 24/24
O zi buna,

OFERTELE SI ABONAMENTELE DE PANA ACUM NU MAI SUNT VALABILE.
TARIFUL RAMANE LA PRET DE CRIZA 20RON/ORA

STAY TUNED FOR TABLE TENNIS COACHING NEWS

Salut. As vrea sa joc si eu cu tine cateva meciuri daca se poate si daca ai timp. Joci numai cu "clienti"?

toncealeonid a spus:
Salut. As vrea sa joc si eu cu tine cateva meciuri daca se poate si daca ai timp. Joci numai cu "clienti"?
Salut,
Am un program foarte foarte incarcat si nu prea am timp sa vin sa joc asa de distractie, cu greu imi fac timp pentru antrenamentele mele, servici, parteneriat, scoala, familie, prieteni, si unde vezi ca mai trebuie sa ma si odihnesc..
Oricum iti promit ca o sa imi fac timp sa jucam 1-2ore.
Dami un telefon dupa 12oct. ca pana atunci sunt la constanta la un concurs.
0766544295 24/24h
O zi buna,
George

Incepand cu 01.11.2009 tariful s-a schimbat.
40 RON/ORA

de curiozitate, 40 RON doar "inchirierea" ta? cursantul plateste si masa sau intra in cei 40 RON?

Re: OFER PARTENERIAT CONTRA COST BUCURESTI

NOU!
OFERTE TIP ABONAMENT.
PENTRU DETALII PM.

OFERTA 25.04.2010 - 05.05.2010 30ron/ora.
PENTRU ABONAMENTE TARIFELE SUNT NEGOCIABILE

Back
Sus